OOZ Maribor

Spletni seminar: “NAJ PROMOCIJSKI MATERIALI PRODAJAJO ZA VAS”, Pripravite se danes, da boste jeseni še uspešnejši!
Korona situacija nam je vsem dala vetra, tudi v obliki novih izzivov komunikacije s strankami,  zato je  še posebej pomembno postati in/ali ostati prisoten na trgu. Pri tem vam pomagamo z ustvarjanjem in razvijanjem vašega podjetja skozi promocijske materiale, da boste izstopali. Dobra vizualna identiteta in izbrana vsebina pri tem igrata ključno vlogo.

Delavnica je namenjena vsem podjetnikom in obrtnikom, ki bi želeli kar najhitreje po koroni pridobiti nove stranke tudi s pomočjo ustreznih promocijskih materialov. Vsem, ki se prijavite, bomo naredili brezplačno oceno vaših obstoječih promocijskih materialov in vam podali smernice, kako jih posodobiti, da bodo prodajali za vas!

PROGRAM:

Kako skozi vizualno in vsebinsko podobo podjetja:

  • sporočiti prave vrednote/zgodbo podjetja,
  • nagovoriti prave stranke in jim posredno prodati,
  • prepoznavati čustva vaših strank in vplivati nanje,
  • se razlikovati od konkurence,
  • posodobiti celostno grafično podobo, da bo kar najbolj všečna vam in strankam,
  • razumeti, kaj potrebujete na področju promocijskih materialov in kako kar najhitreje priti do tega.

Ob tem pa obljubljamo še majhne trike za velike učinke, ki jih lahko dobite samo s pomočjo dobre prakse.

 

PREDAVATELJICI:

Z vami bosta Simona Lobnik Ambrožič, poslovna coachinja, predavateljica in psihodinamska procesna konzultantka in Katja Zakelšek, izkušena grafična oblikovalka, specializirana za promocijske materiale, revije in razvoj učinkovitih vizualnih identitet podjetja iz podjetja Evra d.o.o.

Podjetje EVRA d.o.o., ki je specializirano za rešitve v hitro rastočih majhnih in velikih ter družinskih podjetjih na področju vzpostavljanja vodstvene odličnosti ter komunikacije. Večletne izkušnje z izdajanjem revije Direktor so nadgradili s celostnim pristopom k vzpostavljanju internih publikacij, promocijskih gradiv in drugih grafičnih materialov za svoje naročnike.

Z aktivno udeležbo na spletnem seminarju vam ekipa podjetja EVRA podarja brezplačno “Oceno oceno vaših obstoječih promocijskih materialov s smernicami kako jih posodobiti, da bodo prodajali za vas (siceršnja vrednost ocene je 180 EUR).

KOTIZACIJA: Seminar je za udeležence brezplačen.

PRIJAVA: Prijavite se na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki. Rok za prijavo je v torek, 16. junij 2020, do 12. ure. Vse dodatne informacije dobite na (02) 33 03 504, Urška Živko: urska.zivko@ozs.si

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

Vabilo tukaj.

SPLETNA POVEZAVA: En dan pred seminarjem boste na vaš email prejeli povezavo do spletne učilnice!

Vljudno vabljeni!

»Delavnica je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«
Prosimo, da svojo prisotnost potrdite najkasneje do torka, 16. junija 2020  in oddate elektronsko prijavo na portalu OZS DOGODKI.  

17:30 -19:00

Spletni seminar

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor