OOZ Maribor

Spletno predavanje pod nazivom “KAKO ZAGOTOVITI USPEŠEN PRENOS DRUŽINSKEGA PODJETJA?” za MSP-je na območju Pomurske regije


Spletno predavanje pod nazivom “KAKO ZAGOTOVITI USPEŠEN PRENOS DRUŽINSKEGA PODJETJA?” za MSP-je na območju Pomurske regije  je organizirano z namenom ozaveščanja lastnikov podjetij o pomenu pravočasne priprave, da bo dejansko izveden uspešen prenos podjetja.

OOZ Lendava želi v sodelovanju z OOZ Maribor oblikovati skupino 25 MSP-jev na območju Pomurske regije, ki se srečujejo s podobnimi izzivi.

Namenjeno je vsem, ki bodo v naslednjih letih prenašali družinsko dejavnost na naslednike. Ključno je, da prave informacije prejmete pravočasno, zato je predavanje primerno tudi za tiste, ki se boste upokojevali šele čez 7-10 let. Na online predavanju boste slišali vse pasti prenosa podjetja.

Ugotovili bomo, kaj je potrebno upoštevati, da bo prenos dejavnosti uspešen in čemu se je potrebno izogibati, da podjetje ne pristane med tistimi kar 2/3, ki prenosa dolgoročno ne preživijo. Pogovarjali se bomo tudi o tem, kako naj starši prenesejo odgovornost na potomce, da bodo ti uspešno poslovali naprej.

PROGRAM:

9:00 – 9:45 Tematika predavanja:

  • 7 korakov za dolgoročno uspešen prenos družinskega podjetja na naslednike
  • Kako formirati celovit in pravičen družinski dogovor za dolgoročno uspešnost posla
  • Kako formirati družinsko ustavo, da bodo zadovoljni vsi člani družine
  • Prenos s.p. na d.o.o. ali drug s.p. – kaj vse je pri tem potrebno upoštevati

9:45 – 10:00 Razprava in vprašanja udeležencev.

Povezava do VABILA.

  Predavanje bo izvedel Uroš Kavs, Višji svetovalec in mentor, Inštitut MoST d.o.o..

Za DODATNE INFORMACIJE smo vam na voljo na OOZ Maribor, Marjana SAVIĆ, M: 041 666 642, E: marjana.savic@ozs.si  ali OOZ Lendava, Tatjana Koša, M: 041 762 015, E: tatjana.kosa@ozs.si .

Vabljeni!

OOZ Maribor in OOZ Lendava

Spletno predavanje s področja prenosa lastništva podjetij financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javna agencija.


Svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 24. maja 2021.

9:00-10:00

Spletni dogodek/webinar

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor