OOZ Maribor

SPOT brezplačna delavnica: »Kako poslovati na Hrvaškem?«

V okviru točke SPOT Posavje organizirajo delavnico na tematiko poslovanja na Hrvaškem.

Na delavnici bo poudarek na hrvaških zakonodajnih novostih ter pogojih poslovanja z navedbo praktičnih in uporabnih primerov.

Vsebina:
Številna slovenska podjetja iščejo poslovne priložnosti v tujini in Hrvaška je Slovencem najlažje dostopni trg, tudi zaradi skupne zgodovine in razumljivega jezika. Predno vstopate na trg druge države se je potrebno pozanimati o pogojih poslovanja v tej državi. Z letošnjim letom je bilo spremenjene veliko hrvaške zakonodaje, ki urejajo področje čezmejnega opravljanja storitev.

Spletna delavnica bo potekala, v sredo 22. decembra 2021, ob 10. uri.

Delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Predavateljica: Janja Starc, direktorica/sekretarka OOZ Krško s številnimi referencami predavanja iz področja poslovanja na Hrvaškem (OOZ Krško in ostale institucije v Krškem, OOZ Novo mesto, OOZ Škofja Loka, RA Obsotelje-Kozjansko, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, SPOT Celje, GZS Koper, itd.), ustanovitev obrtno-podjetniške zadruge s sedežem v Zagrebu, podpis sporazumov o poslovnem sodelovanju z institucijami na Hrvaškem, organiziranje in izvedba številnih dogodkov, B2B srečanj, poslovnih konferenc, sejmov. Urejanje dokumentacije za delo na Hrvaškem za večino slovenskih podjetij, ki poslujejo oz. opravljajo storitve na Hrvaškem.
Udeležba na delavnici je brezplačna in dostopna vsem, ki se boste na delavnico prijavili, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Povezava do VABILA.

Delavnica bo izvedena v virtualni obliki, zato prosimo udeležence k OBVEZNI elektronski prijavi preko e-pošte, ki jo pošljete na naslov: janja.starc@ozs.si.

Prijave sprejemajo do vključno torka, 21. decembra 2021 do 9.50 ure.

Vljudno vabljeni.   


»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

10:00

on-line

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor