OOZ Maribor

SPOT brezplačna delavnica: „Odprimo poslovno pot do ZDA“


„Odprimo poslovno pot do ZDA“
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v torek, 20.12.2022, ob 13:00 uri.
Lokacija: izobraževalna dvorana OOZ Maribor

Program:

  • Predstavitev delovanja združenja SABA – Slovenian American Business Association (Slovensko ameriško gospodarsko združenje)
  • Program 2023
  • Poslovna delegacija v Cleveland
  • Poslovna mreženja udeležencev

GOST DOGODKA: Jurček Žmauc, predsednik UO SABA (www.sloaba.com)  diplomat in poslovnež . Diplomatsko kariero je zamenjal za delo na področju gospodarskega sodelovanja Slovenije z Združenimi državami Amerike.

SABA – Slovenian American Business Association (Slovensko ameriško gospodarsko združenje) je edina slovenska organizacija, ki izključno deluje na gospodarskem področju in je tako tudi registrirana kot slovensko trgovinsko in poslovno združenje v ZDA!
Je rastoča poslovna organizacija namenjena razvoju gospodarskega sodelovanja med podjetji v Sloveniji in ZDA, s sedežem v mestu Cleveland v ameriški zvezni državi Ohio. Delovanje je osredotočeno na vzpostavljanje poslovnih odnosov, povečanje prodaje na najmanj dveh trgih (RS in ZDA) ter na vzpodbujanje podjetij in delovanja na svetovnih trgih, s posebnim poudarkom na gospodarskem sodelovanje med slovenskimi in ameriškimi gospodarskimi subjekti. Poslovni namen je z različnim aktivnostmi, ki vključujejo predstavitve – promocije slovenskih podjetij in njihovih produktov na trgu ZDA, organizacije ostalih podobnih poslovnih dogodkov z namenom iskanja ciljne publike – poslovnih partnerjev v ZDA, pomoč pri vstopu na trg ZDA z analizo trga kot tudi iskanjem potencialnih lokalnih partnerjev in seveda iste aktivnosti tudi za poslovne partnerje v ZDA z interesom po poslovanju v Sloveniji.

PRIJAVE

Prijavite sprejemamo na e-mail: janja.vindis-bozicko@ozs.si., najkasneje do ponedeljka, 19.12.2022, do 12. ure.

DODATNE INFORMACIJE:  tel.: 041 355 135, e-naslov: janja.vindis-bozicko@ozs.si

Vljudno vabljeni.  

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«


13:00

OOZ Maribor (Izobraževalna dvorana), Titova cesta 63, 2000 Maribor

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor