OOZ Maribor

SPOT delavnica: »GOOGLE DRIVE- koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti«SPOT Svetovanje Podravje vabi na brezplačno SPOT delavnico:

»GOOGLE DRIVE-

koristno orodje za optimizacijo dela z dokumenti«

ki bo potekala v ponedeljek, 13. junija in torek, 14. junija 2022,

 od 9:00 do 12:00 ure, preko aplikacije ZOOM

                          

Google Drive je storitev v oblaku, ki je neločljivo povezana z vsemi ostalimi Googlovimi spletnimi storitvami kot so Gmail, urejevalniki dokumentov Google Drive – shramba v oblaku ter varnostno kopiranje datotek iz aplikacij Foto, Dokumenti in drugih aplikacij. Do svojih datotek v storitvi Drive imate dostop iz poljubnega pametnega telefona, tabličnega ali namiznega računalnika. Kamor koli greste, gredo vaše datoteke z vami. Hitro lahko povabite druge, naj si ogledajo, prenesejo in souporabljajo vse datoteke po vaši želji. E-poštne priloge več niso potrebne.

Vsebina delavnice:

  • predstavitev platforme Google Drive,
  • možnost dostopa do svojih datotek od koderkoli – iz poljubnega pametnega telefona, tabličnega ali namiznega računalnika,
  • varnostno kopiranje in hramba datotek, fotografij,
  • souporaba dokumentov in map,
  • ustvarjanje Google dokumentov.

 

Izvajalec: KISIK, Biserka Kišič s.p… Izvajalka ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. S strani strokovnjakinje za digitalni marketing boste izvedeli marsikaj zanimivega, novega, še zlasti pa uporabnega za vaše vsakodnevno poslovanje.

Kotizacija: Delavnica je brezplačna.

Prijava: Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek preko spletne prijavnice.

Več informacij o brezplačni delavnici: Organizator delavnice je RIC Slovenska Bistrica. Kontaktna oseba Danica Košir, tel. 02 292 72 10, danica.kosir@ric-sb.si.

Vljudno vabljeni!


»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

                      

09:00 - 12:00

Spletna aplikacija ZOOM

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor