OOZ Maribor

Vabilo frizerjem in brivcem na look & learn seminar z Edisom Osmanovićem v Mariboru

Spoštovani člani Sekcije frizerjev in kozmetikov (FRIZERJI) OOZ Maribor,

Salon Milimeter prireja v mesecu aprilu še eno izobraževanje, tokrat look & learn seminar za brivce in frizerje. V Maribor prihaja Edis Osmanović, začetnik sodobnega brivstva pri nas, lastnik treh brivnic ter brivske akademije. Četudi bi te dosežke spregledali, je v njegovem delu in rezultatih še vedno jasno razvidno, da ga vodi globoka strast do striženja. Nikoli si ni zadal cilja postati edukator, a so ga njegovi izdelki, ki se za odtenek razlikujejo od ostalih, pripeljali tudi do te vloge.

V soboto, 20. 4. 2024, nam bo na look & learn seminarju pokazal tri različne frizure – “taper, mullet ter burst fade”. Predstavil bo tri različne postopke, ter pri vsaki frizuri izpostavil ključne izzive, pri katerih nam bolj kot sistem lahko pomagajo izkušnje. S seminarjem bomo pričeli ob 16. uri, potekal pa bo v Sodnem stolpu na Lentu, v Mariboru.

Rezervacija mest je možna na e-mail jagrinec.bostjan@gmail.com in se potrdi s predhodnim plačilom seminarja. Cena look & learn seminarja znaša 70,00 EUR.

Ob udeležbi nudi organizator vsem članom te sekcije 10% popust. Sekcija frizerjev in kozmetikov OOZ Maribor pa delno sofinanciranje svojim članom (odvisno od števila udeležencev), rednim plačnikom članarine iz naslova dotacije sekcije leta 2024.   

Več informacij o dogodku: https://fb.me/e/1YRKt3bEU 

Več o Edisovem delu tukaj: https://www.instagram.com/bricabarberica

Število mest je omejeno.

Veselimo se skupnega učenja in ustvarjanja!

20-04-2024

16:00

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

jagrinec.bostjan@gmail.com

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor