OOZ Maribor

Vabilo na dogodek ob zaključku leta PRIJAZNO JE BITI PRIJAZEN

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor vas ob zaključku leta vabi

v torek, 22. decembra, ob 13.uri, da se nam pridružite na 60 minutnem motivacijskem predavanju Prijazno je biti Prijazen, ki je več kot primerno za zaključek izzivov polnega leta 2020.

Polona vam bo povedala, kako se je v “koronskem svetu” spremenila komunikacija. In zakaj te dni večina ljudi pogosteje čuti jezo in komunicira bolj nestrpno.

Slišali boste, da to, če imamo radi svojo službo ali ne, nima toliko veze z delom, ki ga opravljamo, pač pa z ljudmi, s katerimi delamo in z odnosom, ki ga imamo do sebe in do drugih.

“Moja želja je ljudem povedati, naj uporabijo svoj nasmeh, da spremenijo svet, in naj ne dovolijo, da svet spremeni njihov nasmeh!”, pravi Polona Požgan, ki verjame, da je za dobro vzdušje v delovnem okolju potrebno dobro vzdušje znotraj vsakega zaposlenega: (ne)nasmeh in (ne)prijaznost sta odraz našega notranjega sveta, povezanega z voljo do življenja in vsega lepega, kar nam je dano.

Predavateljica: Polona Požgan, je že 22 let medijsko izpostavljena predavateljica komunikacije in retorike, ki na svojih predavanjih s poslušalci na energičen in motivacijski način deli svoje znanje, izkušnje in zgodbe.

Dobršnemu delu javnosti je znana tudi kot radijska moderatorka in televijska voditeljica, v zadnjih letih pa je svoje znanje in izkušnje posreduje tudi preko on-line tečajev, treningov in seminarjev. Njen najbolj prepoznaven in uspešen projekt je prav Prijazno je biti Prijazen.

Spletna povezava: En dan pred dogodkom boste na vaš email prejeli povezavo do dogodka!

Prijava: Udeležba je možna ob pravočasni prijavi na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki, najkasneje do vključno ponedeljka, 21. decembra 2020. Udeležba na dogodku je za člane OZS brezplačna. Cena za nečlane znaša 30,00 € + DDV oz. 36,60 € z DDV.

Prosimo, da nečlani kotizacijo poravnate pred pričetkom dogodka na transakcijski račun Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor, številka: 02528-0260623090 (NLB), sklic: 300 – davčna številka, namen plačila: Prijazno je biti prijazen.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na T: 02/33 03 500 ali E: info@ooz-maribor.si.

Vabljeni k prijavi!

OOZ Maribor

 

13:00 -14:00

Spletni dogodek

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor