OOZ Maribor

Vabilo za razstavljanje na 54. Mednarodnem obrtnem sejmu

Spoštovani člani,

obveščamo vas,  da z vaše strani nismo prejeli niti ene prijave oziroma izkazanega interesa po razstavljanju na skupnem razstavnem prostoru OOZ Maribor na 54. MOS-u’2022.

Tako smo žal bili primorani odpovedati rezerviran skupni razstavni prostor v dvorani L1, ki je bil namenjen razstavljanju članov OOZ Maribor.

Mitja ŠPES,

predsednik Odbora za sejme in internacionalizacijo OOZ Maribor

54. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS)  bo potekal od 14. do 18. septembra 2022, na Celjskem sejmišču.

Kot osrednja poslovno-sejemska prireditev, bo razdeljen na 5 področij: MOS Tehnika Energetika, MOS B-DIGGIT, MOS Dom, MOS Turizem in MOS Plus.

Poleg že znanih področij bo v letu 2022 bo predstavljen nov segment MOS-a: MOS B-DIGGIT, ki je nastal kot odgovor potreb razstavljavcev s področja digitalizacije in vse večjega zanimanja obiskovalcev po tovrstnem razstavnem programu. Združeval bo vsebine dveh vsem dobro poznanih sejmov – Sejem digitalnih inovativnih rešitev Feel The Future in MOS B2B.

Če želite sodelovati kot razstavljalec v dvorani L, vas prosimo za čim prejšnjo rezervacijo razstavnega prostora in dogodkov in izpolnitev prijavnice preko OZS.

Prijave razstavljavcev zbiramo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora,  vendar najkasneje do 19. junija 2022.

Izpolnjeno prijavnico za razstavljanje prosimo pošljete na e-naslov: marjana.savic@ozs.si.

Vse dodatne informacije so na voljo pri sekretarki Odbora za sejme in internacionalizacijo, Marjani Savić Krajnc; M: 041 666 642 ali E: marjana.savic@ozs.si

Vir: OZS

Celjski sejem, d.d., Dečkova ulica 1, 3000 CELJE

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor