OOZ Maribor

VIRTUALNI KARIERNI SEJEM 2021 – Sejem poklicev in izobraževanja (za učence OŠ: 15. – 21.11.2021, za dijake SŠ: 22. – 28.11.2021)


Spoštovani člani,

vabimo vas, da sodelujete na Virtualnem kariernem sejmu 2021 in predstavite vaše podjetje, programe oz. storitve, dosežke ter druge zanimivosti (tehnološke in socialne inovacije).

Prepričajte mlade, dijake oz. bodoče študente kako in zakaj sodelovati z vami na njihovi nadaljnji karierni poti.


Dogodek organizira in koordinira Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, s partnerji projekta Karierni center za mlade »VšečKAM in GREM«, skupaj z Mestno občino Maribor, Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje – Območno službo Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Univerzo v Mariboru in Mladinskim kulturnim centrom Maribor, kot ustanovnimi člani in soorganizatorji dogodka.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor z vsemi sodelujočimi partnerji podpira izvedbo VITRUALNEGA KARIERNEGA SEJMA 2021, saj si vsi skupaj želimo slediti sodobnim trendom in uporabniškim navadam generacij, ki so že odrasle s spletom.

Tako nameravamo izkoristiti vse prednosti, ki nam jih ponuja virtualno spletno okolje in karierni sejem povzdigniti na nov, še višji nivo kvalitete in izvedbe.

Kot vam je že znano je sejem namenjen osnovnošolcem oz. srednješolcem, njihovim staršem in svetovalnim delavcem.

  • Za učence OŠ – termin:    od 15. do 21. novembra 2021 
  • Za dijake SŠ – termin:   od 22. do 28. novembra 2021.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor bo zraven krovne stojnice v KARIERNEM KAŽIPOTU ZA MLADE posamezne poklice predstavila na stojnicah strokovnih sekcij, ki delujejo v okviru zbornice v dvorani SPOZNAJ PODJETJA IN POKLICE.

Spoštovani člani, s sodelovanjem, torej s predstavitvijo vašega podjetja na svoji stojnici boste zagotavljali informacije, ki jih mladi potrebujejo za nadaljnji razvoj kariere. Posledično jih boste lahko spodbujali k aktivni vključenosti v svet dela in jih usmerjali v razvoj potrebnih kompetenc za prehod v inovativno, zeleno in digitalno družbo.

Povezava do VABILA za podjetja_- člane OOZ Maribor in Paketne ponudbe zunanjega izvajalca za podjetja.

Vašo povratno informacijo o interesu sodelovanja na dogodku sporočite do 25. septembra 2021 na naslov:  prijava@karierni-sejem.si.

Ko bomo z vaše strani prejeli interes, vam bomo posredovali link za prijavo s preostalo dokumentacijo/navodili za sodelovanje na dogodku.

V kolikor vas zanimajo kakršnekoli dodatne informacije, nas lahko pokličete na Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor na  041 666 642 (Marjana Savić).

Vljudno vabljeni in lep pozdrav,

Ekipa OOZ Maribor

Virtualni sejem

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor