OOZ Maribor

Virtualno kooperacijsko srečanje “Inovacije in digitalizacija v agroživilskem sektorju” v okviru 59. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2021

Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor organizira v okviru 59. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2021 virtualno kooperacijsko srečanje “Inovacije in digitalizacija v agroživilskem sektorju”.

Sejem AGRA 2021 bo promoviral nove tehnologije in novo znanje, hkrati pa učinkovito izkoristil vse, kar že imamo na voljo. Zato bo to odlična priložnost za prenos novega znanja na kmetijska gospodarstva in kmetije, za izmenjavo izkušenj na mednarodnem področju in za utiranje novih poslovnih vezi. Letošnja država partnerica bo Republika Francija.

Cilj prireditve povezovanja je spodbuditi poslovno in tehnološko sodelovanje s ponudbo vnaprej dogovorjenih 25-minutnih sestankov. Poleg virtualni sestankov bodo med razstavljavci in obiskovalci mogoči tudi sestanki na razstavišču. Osnova za sestanke je spletni katalog, ki vsebuje vse profile kompetenc vsakega udeleženca.

Prijave: https://innovation-digitalisation-in-agro-food.b2match.io/
Udeležba na srečanju je brezplačna.

Več v vabilu.

Vljudno vabljeni!

10:00 do 17:00

Spletni dogodek/webinar

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor