OOZ Maribor

Drugačna, a srčna podelitev jubilejnih nagrad Območne obrtno-podjetniške zbornice MariborSpoštovani članice in člani,

24. septembra 2020 je na vrtu Hiše OZ potekala tradicionalna podelitev jubilejnih nagrad Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor.

Leto 2020 je v vseh pogledih nenavadno in zapomnili si ga bomo tudi po tem, da je svet bolj kot ne obstal. Naši člani, obrtniki in podjetniki, se soočajo z nepredstavljivimi izzivi. Mnogi se vsakodnevno borijo za preživetje, nekateri so bili primorani obupati. V Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor smo v času krize našim članom nudili vso podporo, ki smo jo lahko in prav v tem času sta se še kako izkazala moč in pomen našega delovanja.

S prireditvijo in tradicionalno podelitvijo jubilejnih nagrad smo našim članom omogočili, da so proslavili svoje uspehe, hkrati pa smo jim ponudili priložnost za varno druženje in izmenjavo mnenj, izkušenj, ki je sicer skorajda ni.

Predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor, Aleš Pulko je v svojem govoru povedal: »Spomladi smo govorili, da najhujša kriza šele prihaja, da se bomo v njej našli najkasneje oktobra. Danes, na pragu oktobra vemo, da krize še dolgo ne bo konec. Tisto, kar je najbolj pomembno pa je, da smo si v tega pol leta dokazali, da znamo, da zmoremo, da smo inovativni, vztrajni, trmasti, pa tudi, da je v slogi moč. Skupaj smo dosegli pomembne spremembe in premike pri oblikovanju državnih pomoči in na tem področju bomo zelo aktivni in nepopustljivi še naprej.«

Podelitev priznanj je prejšnja leta tradicionalno potekala v mesecu decembru. Zaradi pandemije korona virusa COVID-19, zaradi katerega moramo biti veliko bolj pazljivi pri druženjih in posledično pri organizaciji tovrstnih dogodkov, smo se odločili za spremembo termina.

Septembrski termin nam je namreč omogočil, da smo prireditev izvedli na prostem, varno za vse udeležence in glede na pozitivne odzive prisotnih bomo gotovo prostor pred našo stavbo tudi v prihodnje večkrat koristili za organizacijo različnih dogodkov.

Poleg neposredne pomoči v obliki informacij in servisa Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor namreč jemlje za poslanstvo tudi opogumljanje naših članov in spodbujanje pozitivne naravnanosti. Z današnjo prireditvijo smo se prav tega področja pomembno dotaknili.

S spoštovanjem,

Predsednik OOZ Maribor

Aleš Pulko, univ.dipl.gosp.inž.str.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor