OOZ Maribor

IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS in ICT4Industry 2019 – trije dnevi v svetu avtomatizacije, robotike, digitalizacije in elektronike

Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS , v okviru skupne razstavne površine 32 m2 omogoča članom OZS, partnerjem in ostalim zainteresiranim sodelujočim, sodelovanje oz. razstavljanje na specializiranem strokovnem sejmu INTRONIKA, ki bo potekal sočasno kot sejmi IFAM, ROBOTICS in ICT4Industry 2019, v času od 12. – 14. februarja 2019 in sicer na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

INTRONIKA je edini strokovni sejem v Sloveniji in širši regiji za področje elektronike združuje v svoji vsebini komponente, profesionalno in industrijsko elektroniko, elektrotehniko, merilno tehniko, vire električne energije, programsko opremo, merilne tehnike in drugo. Organiziran je v sklopu Hi-Tech industrijskih sejmov  – IFAM, ROBOTICS & ICT4Industry.

Člani, eventualni potencialni člani in partnerji OZS imate možnost razstavljati na skupnem razstavnem prostoru, v dvorani C, kjer se bomo potrudili,  da bo 32 m2 velik razstavni prostor organiziran tako, da bodo razstavljavci, naši člani in partnerji, zadovoljni tako s svojo prezentacijo, kot tudi  z njenim daljnoročnim učinkom.

Pogoji za udeležbo oz. razstavljanje na skupnem razstavnem prostoru:

Cena 1m2 razstavnega prostora bo za razstavljavca, člana OZS, znašala 90 Eur /m2 (z DDV).

V ceni je zajeta oprema razstavnega prostora, prijavnina, el. napeljava in razsvetljava. Ne zajema pa: varovanja razstavnega prostora ter eksponatov, reprezentance in parkiranja razstavljavcev.

V imenu Odbora za znanost in tehnologijo pri OZS vas  vljudno vabimo, da v kolikor želite razstavljati na našem skupnem razstavnem prostoru, izpolnite prijavnico in  jo v najkrajšem možnem času vrnete po e-mailu na naslov: valentina.melkic@ozs.si.

Ker za sejem že potekajo preliminarne prijave ter smo omejeni s časom za prijavo in s kvadraturo,  zbiramo prijave le še do zapolnitve prostih mest, oziroma najkasneje do 25.01.2019.

Kot prijava se šteje le izpolnjena in podpisana PRIJAVNICA_INTRONIKA 2019 v sklopu OZT(Kliknite na pasico)

V kolikor vas tematika zanima, vas vljudno vabimo, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru v dvorani C.

V ta namen vam posredujemo link za BREZPLAČNO registracijo na sejem INTRONIKA:  https://icm.ungerboeck.com/prod/emc00/register.aspx?OrgCode=10&EvtID=5057&AppCode=REG&CC=118011105861

(V kolikor se ne registrirate na osnovi našega povabila, stane dnevna vstopnica za obiskovalce 10 €.)

POZOR:  Pod KLJUČNO BESEDO obvezno napišete OZS (Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije) in ne pozabite izpolniti vsa obvezna polja !

Za podrobnejše informacije je na voljo tudi podpredsednik sekcije elektronikov in mehatronikov pri OZS, ter podpredsednik OZT, Joško Rozina (Kontakt: 041 619 482).

Informacijo je posredovala Valentina Melkić, Sekcije in odbori, Sekretarka sekcij pri OZS, E: valentina.melkic@ozs.si , T: +386 (0)1 58 30 541, F: +386 (0)1 50 54 373, M: +386 (0)51 681 280

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor