OOZ Maribor

Informacije za GOSTINCE in ŽIVILCE: SEMINAR HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI (OOZ Maribor, 26.11.2018)SEMINAR HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI (OOZ Maribor, 26.11.2018)
Spoštovani člani in članice!

V kolikor vam je potekel rok veljavnosti za HACCP sistem ali preizkus znanja iz varstva pri delu in požarne varnosti za nosilce dejavnosti in vaše zaposlene vas vabimo, da se ponovno udeležite usposabljanja, ki bo tokrat za člane SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM in ŽIVILCE.

Usposabljanje bo v ponedeljek, 26.11.2018 na OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor.

 PROGRAM:

  • 14:30 – IZOBRAŽEVANJE O HIGIENI ŽIVIL, SMERNICE DOBRE HIGIENSKE PRAKSE IN UPORABE NAČEL HACCP V GOSTINSTVU + OZNAČEVANJE ALERGENOV

Izvajalec: Kruder, svetovanje, d.o.o.

Kotizacija za člana na osebo znaša 25,00 € + DDV, za nečlane na osebo znaša  45,00 € + DDV

  • 17:00 – USPOSABLJANJE IN VARSTVA PRI DELU in POŽARNE VARNOSTI

Izvajalec: IVD Maribor p.o.

Kotizacija za člana na osebo znaša 19,00 € + DDV, za nečlane na osebo znaša 45,00 € + DDV.

Račune prejmete po končanem usposabljanju s strani izvajalcev; le-ti vam bo na osnovi plačanega računa poslali potrdila o uspešno končanem usposabljanju.

Subvencioniranje stroškov: Sklad za izobraževanje  Maribor  refundira stroške tečaja  članom po veljavnem Pravilniku o pogojih vračanja stroškov izobraževanja. Pristopno izjavo za članstvo (mesečna članarina za delavce in delodajalce znaša 7,00 EUR (+ DDV) na osebo in  vlogo najdete na spletni stani sklada:  www.sidsp-mb.si

Povezava do VABILA in PRIJAVNICE (kliknite na pasico)

Glede na to, da nekateri (prijavljeni) že precej časa čakajo na izvedbo, vas pozivamo, da vaše prijave čim prej pismeno sporočite na OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ KRAJNC, sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, e-naslov: marjana.savic-krajnc@ozs.si ali s sms sporočilom na tel.št.: 041 666 642.

Vljudno vabljeni!

Marjan VIDOVIČ, l.r.

predsednik Sekcije za gostinstvo in turizemZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor