OOZ Maribor

IZKORISTITE POPUST pri članarini OZS do konca meseca februarja 2020


Spoštovani!

Obveščamo vas, da je Skupščina Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije na podlagi povečanega obsega storitev, ki vam jih nudimo na območnih obrtno-podjetniških zbornicah (v nadaljevanju OOZ) in Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije (v nadaljevanju OZS), sprejela Sklep o določitvi višine članarine OZS od 1. 1. 2019 dalje. Od januarja 2019 je članarina za člane, ki na podlagi pridobljenega certifikata opravljajo dejavnost DUO 10 EUR mesečno, za člane brez zaposlenih 20 EUR mesečno, za člane z zaposlenimi pa  30 EUR mesečno.

V primeru, da plačate letno članarino v enkratnem znesku do konca februarja tekočega leta, boste deležni prihranka v višini ene mesečne članarine.

Naj vas ob tej priložnosti spomnimo, da vam poleg zastopanja, svetovanja, izobraževalnih dogodkov in sekcijskega povezovanja preko kartice Mozaik podjetnih nudimo številne ugodnosti in prihranke, ki lahko večkratno presegajo članarino. Občutno smo povečali obseg storitev za člane in jih dodatno razširili na naslednjih področjih: 

  • Dostop do storitev novoustanovljenega Centra za družinsko podjetništvo.
  • Novosti pri zagotavljanju ugodnosti in prihrankov preko Kratice Mozaik podjetnih – nadgradnja kartičnih ugodnosti in možnost pridobitve kartice za družinske člane in zaposlene.
  • Krepitev svetovalnega servisa – več svetovalcev in svetovalnih področij.
  • Krepitev obsega izobraževalnih dogodkov – možnost dostopa do več kot 100 brezplačnih dogodkov ali dogodkov s posebej nizko ceno za člane (različne delavnice, seminarji itd).
  • Možnost brezplačne predstavitve na prenovljenem portalu Moj Obrtnik.
  • Krepitev zastopniške funkcije zbornice preko TV oddaje, kjer izpostavljamo zahteve obrtnikov in podjetnikov.
  • Dostop do zborničnih vsebin preko posodobljenega spletnega portala.
  • Številne druge aktivnosti  OZS in OOZ, pri katerih skrbimo za hitro dostopnost in kakovost storitev.
  • Vabimo vas, da nas osebno obiščete na naši OOZ Maribor ali OZS ter, da spremljate naše aktivnosti tudi na spletni strani www.ozs.si, saj te dnevno nadgrajujemo in širimo.

Vir: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor