OOZ Maribor

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2024/2025

Spoštovani,

Sklad je objavil Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2024/2025. Prosimo, da informacijo delite naprej po svojih adremah, da doseže čim več delodajalcev, ki si lahko z razpisom kadrovskih štipendij zagotovijo kadre, ki jim jih primanjkuje:

https://www.srips-rs.si/sklad/novice/novica/javni-poziv-delodajalcem-za-oddajo-potreb-po-kadrovskih-stipendistih-za-solskostudijsko-leto-20242025

Dodatne informacije

Dodatne informacije v zvezi z javnim pozivom ter novim zakonom o štipendiranju so na voljo pri skladu po e-pošti kadrovske@sklad-kadri.si oziroma na telefonski številki 01 43 45 882.

Sklad bo o spremembah in novostih v zvezi z novo zakonodajo obveščal tudi preko spletne strani, zato vam svetujemo registracijo preko spletne strani, saj boste tako največ enkrat tedensko po e-pošti prejemali novice z informacijami o razpisih in drugih aktivnostih in področjih.

Povezava do CELOTNEGA BESEDILA JAVNEGA POZIVA

Vir: Javni štipedijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije    

 

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

04-07-2024

Karierno središče Maribor, Gregorčičeva ulica 15, Maribor (v živo)

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor