OOZ Maribor

Je vaše podjetje v fazi, ko potrebuje nov zagon?


Imate nove poslovne ideje in potrebuje pomoč pri iskanju primernih partnerjev in financerjev?

Če je vaš odgovor pritrdilen vas vljudno vabimo k sodelovanju.
Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor sodeluje v projektu BE-READI ALPS, kjer želimo prispevati k oblikovanju podjetniškega okolja, ki bo tradicionalna mala in srednje velika podjetja spodbujalo k “drugemu življenjskemu ciklu” in oblikovanju novih poslovnih priložnosti.

Več informacij o samem projektu: https://www.alpine-space.org/projects/be-readi-alps/en/home

Poseben poudarek projekta je na ustvarjanjem vrednostnih verig in oblikovanju partnerstev na področja digitalnih inovacij, zasebnega financiranja in digitalizacije.

Prav digitalizacija je v kriznem obdobju korona virusa postala eno od ključnih področij, ki lahko pozitivno vpliva na poslovanje podjetja, njeno komunikacijo s strankami in poslovnimi partnerji ter boljše prodajne možnosti na trgu.

Za vse obrtnike in podjetnike, ki jih zanima to področje sodelovanja, bomo pripravili skupne dogodke, usposabljanja, srečanja s podjetji na področju digitalnih inovacij in individualna svetovanja.

Vse navedeno, bomo v začetni fazi izvajali preko spletnih orodij in svetovanj po telefonu.

Vse dodatne informacije dobite pri Leonidi Polajnar na M: 051 662 119, E: leonida.polajnar@ozs.si  ali  Marjani Savić Krajnc, M: 041 666 642, E: marjana.savic@ozs.si.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor