OOZ Maribor

Kooperacijsko srečanje in strokovno predavanje OOZ Maribor na AGRI 2017


OOZ Maribor je v sodelovanju z Mariborsko razvojno agencijo na 55. mednarodnem Živilsko kmetijskem sejmu AGRA 2017 v Gornji Radgoni 29. avgusta organizirala kooperacijsko srečanje Meet4Business ter v sklopu aktivnosti s področja prenosa lastništva podjetja, ki jih zbornica izvaja v okviru projekta C-TEMAlp, izvedla strokovno predavanje s področja prenosa lastništva.

Kooperacijsko srečanje Meet4Business AGRA 2017 na AGRI

OOZ Maribor je v sodelovanju z MRA/Enterprise Europe Network v okviru AGRE 2017 organizirala že drugo kooperacijsko srečanje po vrsti. AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1700 razstavljalcev iz tridesetih držav, strokovni pa, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

Kooperacijsko srečanja, na katerem je bilo opravljenih 142 poslovnih sestankov, dodatni termini pa so bili za udeležence organizirani tudi direktno pri razstavljalcih na sejmišču, se je udeležilo 66 obrtnikov in podjetnikov iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Madžarske, BiH, Italije, Litve, Makedonije, Poljske, Romunije, Srbije, Slovaške, Turčije in Ukrajine. Tematska področja udeležencev so bila prehrana, kmetijstvo in kmetijska tehnika,trajnostni turizem, gozdarstvo ter embalaža in tehnika pakiranja.


V sklopu aktivnosti na področju prenosa lastništva podjetja, ki jih OOZ Maribor izvaja v okviru projekta C-TEMAlp je bilo na AGRI 2017 izvedeno strokovno predavanje s področja prenosa lastništva


Povabilo članom k sodelovanju

OOZ Maribor vabi svoje člane in člane celotnega sistema, ki se bodo v naslednjih letih srečevali z vprašanjem prenosa lastništva podjetja/obrti ali nakupu podjetja v tujini k sodelovanju. Skupaj z vsemi zainteresiranimi lastniki bomo definirali oblike pomoči, ki jo potrebujejo ter organizirali pomoč zunanjih in notranjih ekspertov. Kontaktna oseba pri zbornici je direktorica ga. Leonida Polajnar, e-pošta: leonida.polajnar@ozs.si , tel: 330 3510.ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

04-07-2024

Karierno središče Maribor, Gregorčičeva ulica 15, Maribor (v živo)

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor