OOZ Maribor

Kozmetični studio K, Ksenije Pehlič Simončič s.p. je v mesecu februarju odprl svoja vrata


V soboto, 12. februarja 2022 je na novi lokaciji, na Titovi cesti 63 v Mariboru odprla svoja vrata kozmetičnemu salonu – KOZMETIČNI STUDIO K, Ksenija Pehlič Simončič s.p.,  katerega otvoritev smo težko pričakovali. Pred tem je vrsto desetletij poslovala na ulici Moše Pijade 21b pod nazivom KOZMETIKA, BEAUTY WORLD, Ksenija Pehlič Simončič s.p..

Za pomoč pri opremljanju svojega studia se je obrnila na podjetje Atelje Japel d.o.o., ki je svoje delo opravilo več kot odlično.

S spremembo lokacije je spremenila tudi naziv – torej nova lokacija, novo ime, nov začetek.

V ponos nam je, da imamo v vrstah naših članov, takšne kot je Ksenija Pehlič Simončič, saj svojo dejavnost opravlja od leta 1995. Delovne izkušnje na tem področju pa nabira že od leta 1983.

Je izkušena vizažistka in kozmetologinja ne samo v Sloveniji, njeno delo sega tudi krepko čez meje.  Sodeluje pri raznih televizijskih oddajah, modnih revijah, v Bonbonu – prilogi časopisa Večer,… Je strokovnjakinja za profesionalno ličenje, svetovanje in poučevanje ličenja ter nego telesa in obraza. Pod njenim vodstvom se lahko naučite brezhibno naličiti. Ali pa si enostavno privoščite nego obraza, vratu, dekolteja in rok oz. kar masažo obraza ter se prepustite popolnemu razvajanju in sprostitvi ter poskrbite, da bo vaša koža lepa in sijoča.

Barve, kreme, losioni, pilingi, serumi, pudri, ličila,…To je svet, kjer se Ksenija vrti, v katerem se najde, v katerem uživa in ustvarja. 

Pri svojih storitvah v večini uporablja kozmetiko BABOR, JESSICA, BDR, NEOVITA, ki je v celoti izdelana v Nemčiji in Ameriki. Od prve zamisli do končnega izdelka. Vsak izdelek je zasnovan tako, da ustreza potrebam posameznega tipa kože.

Z  velikim veseljem in ponosom pove, da ima srečo, saj lahko najlepši poklic že več desetletij tako dobro opravlja le ob veliki podpori moža Perota in hčerke Ajde.

Za ogled fotografij kliknite na galerijo.
Če človek z zaupanjem sledi svojim sanjam in se trudi živeti, tako kot si je zamislil, bo doživel uspeh, ki si ga ni mogel prej niti predstavljati.

Henry David Thoreau

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor