OOZ Maribor

Lažje oddajanje in boljši pregled nad dokumentacijo pri vlogi za karanteno in višjo silo

Vso dokumentacijo za ukrep delnega povračilo nadomestila plače za čas odsotnosti zaradi odrejene karantene ali višje sile lahko po novem oddajate oziroma urejate preko portala za delodajalce.

Obveščamo vas, da  je ZRSZ pri ukrepu delnega  povračila nadomestila plače za čas odsotnosti zaradi odrejene karantene ali višje sile prenovil oddajo vloge, to pomeni, da po novem lahko oddajate vso potrebno dokumentacijo preko Portala za delodajalce. Dokumenti se pošiljajo za vsako posamezno vlogo.
Pri tem opozarjajo, da je vloga nekoliko oblikovno spremenjena – nova je ikona za dokumentacijo:dokumenatacija ikona  . S klikom na to ikono lahko vidite prejete dokumente, ki so vam jih poslali (pozitivne odločbe, pozive za dopolnitev, izjave, pogodbe) in dokumente, ki ste jih poslali Zavodu (vloga, vrnjena izjava, vrnjena pogodba). Dokumentacijo vam tako ne bo potrebno več pošiljati na elektronski naslov ZRSZ, ampak jo boste lahko oddali preko portala in boste tako imeli boljši pregled. Če ste jim dokumente za posamezno vlogo že poslali, vam  jih ni potrebno vnovič pošiljati, pač pa bodo stanje uredili na Zavodu.

Za lažjo oddajo vlog so pripravili kratka navodila za oddajo dokumentacije  – vabljeni, da si jih pogledate. Pomoč pri oddaji pa je na voljo tudi na desni strani ekrana pri vnosu.

Vir: ZRSZ

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor