OOZ Maribor

Mariborska člana prejela ZNAK ODLIČNOSTI V GRADBENIŠTVU 2022


Sklepno dejanje dopoldanskega plenarnega dela prvega dne skupnega strokovnega srečanja gradbincev, kleparjev, krovcev in inštalaterjev-energetikov pri OZS, ki je potekalo 18. in 19. marca 2022 v Kongresnem centru Portus, Hotela Slovenije v Portorožu, je bila zraven predstavitve novega Gradbenega zakona (GZ-1), podelitev znakov odličnosti v gradbeništvu.

Znak odličnosti v gradbeništvu lahko prejmejo podjetja iz gradbene dejavnosti, ki izpolnjujejo najvišja merila poslovne odličnosti, dosegajo uravnotežene rezultate poslovanja, delujejo družbeno odgovorno in stremijo k razvoju ter visoki kakovosti izdelkov in storitev.

Znake odličnosti v gradbeništvu sta podelila Branko Meh, predsednik OZS in Zoran Simčič, predsednik Sekcije gradbincev pri OZS.

Člani OOZ Maribor, ki so te prejeli so:

  1. DA BO MONT d.o.o.,  Spodnji Duplek, za dejavnost inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih naprav. Dejavnost obsega svetovanje investitorju, investicijski in projektni inženiring ter profesionalno izvedbo tako na objektih za poslovno kot stanovanjsko uporabo.
  2. EKOPLESKAR d.o.o., iz Maribora, za dejavnost fasaderskih in slikopleskarskih del. Dela izvajajo predvsem na novogradnjah, seveda pa se ne branijo tudi sanacij in obnov. Stremijo k visoki kvaliteti izvedb svojih del in zadovoljstvu naročnikov.
  3. Mizarstvo Dušan Fidler s.p., iz Maribora,  za dejavnost proizvodnje in vgradnje stavbnega pohištva. Izdelujejo tudi pohištvo po meri in željah naročnika. Vse kaže, da  bo podjetje prešlo tudi v tretjo generacijo, saj se je v podjetje letos vključil tudi sin (ta je znak odličnosti prevzel naknadno, saj se dogodka žal ni uspel udeležiti).ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor