OOZ Maribor

Možnost testiranja REK-O obrazca

V pomoč zavezancem pri prilagoditvi informacijskih sistemov smo na testnem portalu eDavki objavili REK-O obrazec za izplačilo plače (vrsta dohodka 1001) z vgrajenimi predvidenimi kontrolami in s tem omogočili testiranje te vrste dohodka.

Prenovljen REK-O obrazec bo veljal za izplačila dohodkov od vključno 1. septembra 2022 dalje, o čemer smo vas že seznanili.

V datoteki “REK-O kontrole za plačo 3.2.2022” objavljamo tudi popis kontrol, ki bodo veljale za poročanje vrste dohodka 1001, pri čemer opozarjamo, da je navedeni dokument delovni osnutek.

Na testnem portalu eDavki je objavljen REK-O obrazec za izplačilo plače (vrsta dohodka 1001) z vgrajenimi predvidenimi kontrolami.

REK-O obrazce za ostale vrste dohodkov bomo objavljali postopoma, o čemer vas bomo sproti obveščali. Morebitna vprašanja, predloge ali pripombe v zvezi z uveljavitvijo REK-O obrazca pošljite na naslov prenovarek.fu@gov.si.

Vir: FURS, OZS

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor