OOZ Maribor

Na OOZ Maribor še nekaj brezplačnih zaščitnih mask

Prijava na javni poziv samozaposlenim in mikropodjetjem z 1-4 zaposlenimi za brezplačno dodelitev zaščitnih mask

Razpis je podaljšan do razdelitve vseh mask.

Vsako podjetje lahko zaprosi največ za 5-kratnik mask na zaposlenega (5×150 mask).

Prosimo za razumevanje, če bodo maske kljub uspešni prijavi, že pošle.

Preden izpolnite obrazec si pozorno preberite spodnje besedilo!

Vsa komunikacija bo potekala preko e-pošte. Zato dobro preverite vpisani e-naslov.

Po kliku na POŠLJI boste na vpisani e-naslov prejeli sporočilo o oddanem obrazcu, ki vsebuje povezavo s katero potrdite oddajo obrazca. Šele po vaši potrditvi se bo prijava štela za oddano in evidentirano.

Pozorno vpišite davčno številko. Če je vpisana pravilno, se bo po vpisu izpolnila večina podatkov. Podatki, ki se izpolnijo avtomatično, so lahko napačni. Preden zaključite obrazec dobro preverite pravilnost vpisanih podatkov.

Če ste lastnik več podjetij, preverite na katerem podjetju imate registrirane zaposlene.  Število zaposlenih na dan 31. 12. 2020 bomo preverili na ZZZS.

Pred oddajo prijave preberite javni poziv, ki je objavljen tukaj. Z oddajo prijave se šteje, da ste z njegovo vsebino seznanjeni.

Obveščamo vas, da se bodo delile maske za splošno uporabo brez certifikata. Prejem mask pomeni državno pomoč. Več o tem preberite v javnem pozivu.

Postopek razdeljevanja zaščitnih mask

Upravičencem se odobrijo le pravočasno oddane in popolne vloge, ki bodo izpolnjevale vse pogoje za prijavo. Vloge se bodo oddale prek spletne strani TUKAJ.

Upravičenec bo prevzel zaščitne maske osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja. Seznam območnih zbornic je prav tako objavljen na spletni strani www.ozs.si/ooz.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor