OOZ Maribor

NAVODILA in PRIPOROČILA NIJZ po strokovnih sekcijah


Opozarjamo vas, da na NIJZ tudi večkrat dnevno dopolnjujejo in popravljajo priporočila za posamezne dejavnosti.

Vse informacije NIJZ objavlja na spletni strani NIJZ – Sproščanje ukrepov COVID 19, zato poleg povezav OZS preverite tudi njihove objave na tej strani.

OZS ima na svoji spletni strani povezavo do objav vseh NAVODIL za varno delo in PRIPOROČIL po strokovnih sekcijah OZS (najdete jih na koncu spletne strani).

Uradno pojasnilo Zdravstvenega inšpektorata RS, ki opravlja nadzor nad odloki Vlade RS in odredbami ministra za zdravje:

Odlok o začasni prepovedi, omejitvah in načinu izvajanja javnega prevoza potnikov na ozemlju Republike Slovenije (Ur. l. RS 65/2020) določa, da se javni linijski prevoz potnikov, posebni linijski prevoz potnikov, stalni izvenlinijski prevoz potnikov, občasni prevoz potnikov, prevoz potnikov z žičniškimi napravami za prevoz oseb in javni železniški prevoz potnikov v notranjem prometu opravljajo v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki so objavljena na spletni strani NIJZ.

Glede na to, da je v Odloku navedeno, da se izvaja na podlagi navodil NIJZ, so le-ta obvezna in se morajo spoštovati.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor