OOZ Maribor

Nova TV oddaja za obrtnike – IZZIVINOVA TV ODDAJA ZA OBRTNIKE – IZZIVI
Slovenski obrtniki in podjetniki so po dolgih letih čakanja dobili svojo televizijsko oddajo.

1. septembra 2017 je na televizijske zaslone prišla nova TV oddaja z naslovom IZZIVI – obrt in podjetništvo, ki bo v prvi vrsti namenjena obrtnikom in podjetnikom.

Na sporedu bo vsak petek ob 20. uri na TV Maribor, ponovitvi bosta v nedeljo ob 16.30 in v torek ob 13.20 na TV Maribor, ogledati pa si jo bo mogoče tudi na MMC portalu RTV Slovenija.

Oddaja bo informativno-izobraževalnega formata, v njej pa se bodo avtorji lotili aktualnih tem s področja obrti in podjetništva. Obrtnike in podjetnike bodo izobraževali in informirali o aktualnih dogodkih, zakonodajnih spremembah, predstavljali dobre prakse slovenskih obrtnikov in podjetnikov in še mnogo več. Svetovali jim bodo s predlogi za izboljšanje poslovanja in iskali rešitve za njihove probleme, predstavili sodelovanje z državnimi organi in drugimi institucijami v obrti in podjetništvu in poizvedovali, kateri so danes zelo iskani poklici. Vse bodo posredovali v kombinaciji s svežimi informacijami. Urednica in voditeljica oddaje bo Duška Lah. Pobudnica in glavni partner nove televizijske oddaje je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Vsebina oddaje bo zanimiva tudi za širšo javnost, ki jo zanima področje obrti in podjetništva, zato vabljeni k ogledu.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor