OOZ Maribor

NOVICE SKB banke: Z vami v vsakem trenutku

Trenutna situacija v Sloveniji in po svetu je nenavadna in je bila pred njenim začetkom nepredstavljiva za vsakega od nas. Na novo realnost se dnevno prilagajamo vsi, posamezniki, podjetja in tudi finančne institucije.

Da ste vi lahko čim bolj brezskrbni, v SKB banki skrbimo za vaše nemoteno finančno poslovanje.

Veliko dnevnih bančnih storitev lahko opravite varno in udobno od doma 24 ur na dan, vse dni v letu,  preko PRO SKB NET spletne in MOJ@SKB mobilne banke.

Plačujte brezgotovinsko.

Na prodajnih mestih in prek spleta varno plačujte z brezstičnimi SKB karticami. Izbirate lahko med Poslovno Visa debetno kartico ali Poslovno Mastercard kartico. Dodatne kartice lahko naročite tudi za svoje zaposlene.

Trden in zanesljiv partner pri vašem finančnem poslovanju

Marsikdo se je v tej neznani situaciji znašel v težkem osebnem ali poslovnem položaju, zato smo v SKB banki takoj pristopili k uresničevanju Zakona o interventnem ukrepu odloga plačila obveznosti kreditojemalcev. Če ste utrpeli posledice epidemije, lahko oddate vlogo za odlog plačila kreditnih obveznosti.

Osebni stik z banko tudi v obdobju epidemije in okrepljen kontaktni center

Obisk poslovalnic poteka po posebnem varnostnem protokolu, dodatno nam sodobna tehnologija omogoča, da stopite v kontakt z nami prek drugih kanalov in dogovorite vse potrebno za vaš posel.

Zagotavljamo vam, da bomo z vami pri uresničevanju vaših osebnih ciljev in poslovnih priložnosti:

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor