OOZ Maribor

Obrtna zbornica Varaždinske županije je praznovala 25. let delovanja31.1.2020 se je vodstvo OOZ Maribor odzvalo na povabilo Obrtne zbornice Varaždinske županije in se udeležilo svečane proslave ob praznovanju 25. obletnice njihove delovanja. Mario Milak, predsednik Obrtne zbornice Varaždinske županije se je vsem prisotnim zahvalil za podporo in sodelovanje, tako ustanovam, šolam, stanovskim prijateljem iz sosednjih zbornic, kot na koncu seveda svojim članom. Brez njih zbornice ne bi bilo. V nadaljevanju je izpostavil, da je treba gledati v prihodnost, se naprej združevati in izpeljati naloge, ki si jih je zbornica zadala. Ob tem je dodal, da se je potrebno zavedati pomembnosti funkcije zbornice v tem okolju in na sploh.

Proslave sta se udeležila minister za gospodarstvo, podjetništvo in obrt Darko Horvat in njegova pomočnica Ana Mandac, izredni in pooblaščeni veleposlanik Republike Slovenije v Hrvaški, NJ. E. Vojislav Šuc, predsednik Hrvatške obrtne zbornice Dragutin Ranogajec, predsednik Hrvaške kmetijske zbornice Mladen Jakopović, podžupan občine Varaždin Robert Vugrin, župan Varaždina Ivan Čehok, generalna sekretarka Hrvaške obrne zbornice Violeta Jelić, predstavnici Ministrstva  za turizem, častni  član, dolgoletni predsednik Hrvaške obrne zbornice Stjepan Šafran in predsedniki Obrtnih zbornic iz Zagreba, Siska, Slavonskega Broda, Koprivnice, Krapine, Čakovca, predsedniki Združenja obrtnikov, ravnatelji šol in številni drugi gostje.

Predsednik hrvaške obrtne zbornice je obrtnikom čestital ob velikem jubileju zbornice in se zahvalil vsem, ki se ukvarjajo z obrtništvom.

V sklopu svečanega dela so bila obrtnikom podeljena nagrade in priznanja.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor v sestavi Aleša Pulka, predsednika zbornice, Marka Gorjaka, podpredsednika je ta dogodek obeležila s podpisom listine o poslovnem sodelovanju med mariborsko in varaždinsko zbornico.

Iskrene čestitke ob visokem jubileju Obrtne zbornice Varaždinske županije!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor