OOZ Maribor

Odbor kozmetičark pri OOZ Maribor je 23. marca pripravil poseben dogodek Lepota in stil

Odbor kozmetičark pri OOZ Maribor je 23. marca pripravil poseben dogodek Lepota in stil v Hotelu Habakuk pod Pohorjem. Uvodoma sta zbrane pozdravili Leonida Polajnar, direktorica OOZ Maribor in Andrea Lobenwein, predsednica Odbora kozmetikov pri OOZ Maribor.

Dogodek je bil razdeljen v tri sklope: v sklop o kozmetiki, o pričeskah in stilu ter o zunanjem videzu, bontonu in javnem nastopanju. V odmorih med sklopi so nastopili plesalci plesne šole Sebastijan, v predprostoru pa so se predstavili sponzorji dogodka. Poskrbljeno je bilo tudi za osvežitev ter za kulinarično razvajanje in penino ob zaključnem druženju.

S strokovno vsebino o negi kože in negi telesa  so se predstavile članice Odbora  kozmetičark. V drugem sklopu, posvečenem pričeskam in stilu, sta modna frizerja Smiljan Škarica in Meggy Vidovič prikazala, kako si na hiter in enostaven način spnemo lase. Alenka Šurlan, direktorica blagovne znamke Luna Slovenija in Janja Krajnc, svetovalka za osebni stil sta predstavili različne tipe ženske postave in kakšen slog izbrati. Sledila je modna revija v sodelovanju z modno stilistko Ano Žvorc, oblačili blagovne znamke Luna in pričeskami frizerstva Škarica. Večer je zaključil Saša Županek z nastopom o zunanjem videzu, bontonu in javnem nastopanju. V svojem nastopu je s poučnimi in resnimi temami na svoj neposreden in zabaven način s številnimi primeri iz vsakdanjega življenja spravil v smeh prav vse in poskrbel za sproščen zaključek te odlično izvedene in obiskane prireditve.

 

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

2024-02-27

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-03-14

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-02-03

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor