OOZ Maribor

Odpiranje poslovnih priložnosti: ONLINE B2B SREČANJA NA 3. POSLOVNEM FORUMU V SRBIJI
Avtonomna pokrajina Vojvodina in Skupščina evropskih regij v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Vojvodine, Razvojno agencijo Vojvodine in Evropsko podjetniško mrežo, že tretjič organizirata Regionalni poslovni forum, ki bo 10. novembra 2020. Regionalni poslovni forum bo organiziran v spletnem okolju Zoom, spremljanje dogodkov pa bo mogoče direktno.
Udeleženci foruma so ugledna podjetja iz regije, pa tudi regionalne gospodarske zbornice, regionalne razvojne agencije in druge institucije, ki zagotavljajo podporo razvoju malih in srednje velikih podjetij ter izboljšanju gospodarske klime za poslovanje in nove naložbe.

Regionalni poslovni forum vam ponuja priložnost, da se predstavite in predstavite svoj poslovni potencial in ideje ter se povežete s podjetji in institucijami, ki podpirajo razvoj poslovne klime in dotok novih investicij.

Mednarodni dogodek podjetjem nudi dodatno podporo pri iskanju mednarodnega partnerja. Udeleženci bodo imeli možnost načrtovanja in izvedbe B2B srečanj s podjetji in institucijami, ki sodelujejo na forumu, glede na lastne potrebe na podlagi informacij o registriranih udeležencih.

Predstavljeni bodo naslednji sektorji:
• Kmetijstvo in živilska industrija
• Gradbena industrija
• Informacijske in komunikacijske tehnologije ter kreativna industrija

Platforma za organizacijo »ena na ena« sestankov je na voljo s klikom na povezavo https://rbf2020novisad.talkb2b.net/, kjer boste našli tudi podatke o sodelujočih državah iz katerih prihajajo podjetja, ki se bodo registrirala na forum.

V kolikor se boste prijavili na forum, nam prosimo to sporočite na e-naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.si

Vljudno vabljeni!

»Dogodek je organiziran v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

04-07-2024

Karierno središče Maribor, Gregorčičeva ulica 15, Maribor (v živo)

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor