OOZ Maribor

ODPOVEDANA delavnica: “USPEŠEN PREVZEM DRUŽINSKEGA PODJETJA”

Delavnica “Uspešen prevzem družinskega podjetja”  zaradi premalo prijav ODPADE. 

Naj prenos podjetja na mlade ne bo nočna mora, ampak investicija v dolgoročno uspešnost družinskega posla.        

  • Ni ključno, da naslednik zgolj prevzame podjetje, ampak to, da uspešno nasledi svoje predhodnike. Naj bodo nasledniki vsaj tako uspešni, kot so bili njihovi starši.
  • Predstavili bomo 7 stebrov za uspešen in dolgoročno učinkovit prenos podjetja.
  • Pomagamo naslednikom, da razvijejo svoj polni potencial in s tem razcvet družinskega posla.
  • Izvedeli boste, kdaj in na kakšen način najučinkoviteje izvesti prenos ter kako doseči pošteno delitev za vse naslednike.
  • Naredili bomo vsebinski in časovni načrt prenosa ter personaliziran osnutek pravične delitve premoženja, ki zajema želje in voljo vseh družinskih članov.

Delavnico vodi Uroš Kavs, ustanovitelj Inštituta MoST, kjer imajo za seboj že več kot 150 uspešno rešenih primerov prenosov družinskih podjetij na naslednike.

CENA: Polna cena 5 urne delavnice je 490 € oz. 597,80 € z DDV na podjetje in zajema tudi pogostitev za vse udeležence.  Za člane zbornice je cena 390 € oz. 475,80 z DDV na posamezno firmo, ne glede na število udeležencev družinskih članov. Priporočljivo je, da pridejo vsi družinski člani, da se bo lahko delalo na posamičnem primeru in se vse tudi dogovorilo, saj je namen tega, da bo vsaka zgodba dolgoročno uspešna.

PRIJAVA: Udeležba vašega podjetja je možna le ob pravočasni prijavi preko spodaj navedene spletne prijavnice najkasneje do vključno petka, 17. maja 2019. Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja.

Pisna odjava poslana na info@ooz-maribor.si  je možna do ponedeljka, 20. maja 2019. V primeru da svojega sodelovanja (pisno / preko e-pošte) ne odpoveste v dogovorjenem roku, vam OOZ Maribor zaračuna 20% kotizacije (administrativni stroški ipd.). Odjave na dan izobraževanja ne upoštevamo. Brez odjave kotizacijo zaračunamo v celoti.

Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor, številka: 02528-0260623090 (NLB), sklic: 300 – davčna številka, namen plačila: seminar Uspešen prevzem družinskega podjetja.

Dodatne informacije: Marjana SAVIĆ KRAJNC: marjana.savic-krajnc@ozs.si , tel. št.: 041 666 642.

Vljudno vabljeni!


Vašo prijavo oddajte čim prej!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor