OOZ Maribor

ODPOVEDANO ZARADI PREMAJHNEGA ŠTEVILA PRIJAV/Vabilo na predstavitev na sejmu MEGRA 2018 v Gornji Radgoni (Gornja Radgona, 04. – 07.04.2018 )

Možnosti za sodelovanje/razstavljanje na skupnem razstavnem prostoru OOZ Maribor na sejmu MEGRA 2018 ni več – ta je ODPOVEDANA ZARADI PREMAJHNEGA ŠTEVILA PRIJAV! 

Spoštovani.

Vabimo vas, da predstavite vaše izdelke in storitve na 30. Mednarodnem sejmu gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2018, ki bo od 4. do 7. aprila 2018 potekal v Gornji Radgoni.

Vsebinska težišča sejma bodo na zaključnih obrtnih delih v gradbeništvu, na vključevanju obrtnih dejavnosti v izgradnjo prometne in komunalne infrastrukture, v nič energijsko gradnjo, prenovo in obnovo stavb, uvajanje obnovljivih virov energije, urejanje okolice  in trajnostno gradbeništvo. Posebni poudarki bodo tudi na naravnih gradbenih materialih, še posebej lesu, kamnu in glini ter na sodobni mehanizaciji in orodjih.

Na sejemski Obrtni ulici se bodo predstavljale obrtne spretnosti. V PETEK, 6. aprila 2018, bo na sporedu tekmovanje dijakov v polaganju keramike, tekmovanje mladih kleparjev in krovcev ter tekmovanje osnovnošolcev v graditeljskih spretnostih.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije se je s Pomurskim sejmom dogovorila za posebne pogoje sodelovanja. Člani OZS ste vabljeni, da se vključite v skupinske nastope območnih obrtno-podjetniških zbornic in strokovnih sekcij. Posebni pogoji pa veljajo tudi v primeru, če se boste odločili za samostojno predstavitev.

OOZ Maribor se bo na sejmu predstavila SKUPINSKO in vabi vse zainteresirane, da svoje prijave čim prej oz. najkasneje do PETKA, 16. februarja 2018 podate na: OOZ MARIBOR, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR ali na e-naslov: marjana.savic-krajnc@ozs.si . Za podrobnejše informacije smo vam na voljo tudi na GSM št. : 041 666 642.

Povezava do:  VABILO-PRIJAVNICA za predstavitev na sejmu MEGRA 2018 (4.-7.4.2018) (Kliknite na pasico)

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Igor VIDOVIČ l.r.

Predsednik odbora za sejme in promocijoZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor