OOZ Maribor

OZS vabi k sodelovanju v nagradni igri “50 let OZS na 52. MOS”

Spoštovani člani, spoštovane članice,

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije prav letos obeležuje svojo 50-letnico. Že pol leta si naša stanovska organizacija prizadeva za izboljšanje našega poslovnega okolja, da bi obrtniki in podjetniki lažje živeli in delali. Ob tej priložnosti bo OZS na letošnjem, že 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS) med 10. in 15. septembrom 2019 priredila NAGRADNO IGRO.

Ker člani OZS predstavljate srce, želimo to pomembno obletnico praznovati skupaj z vami. V sklopu nagradne igre MOS podelili 50 nagrad, izdelke in storitve naših članov.

Vabimo vas, da v nagradni igri sodelujete tudi vi in prispevate vsaj pet svojih izdelkov ali bonov za storitve. V zahvalo vas bomo predstavili v reviji Obrtnik podjetnik, na spletni stani OZS, na Facebook strani, na Instagram profilu, vaši logotipi bodo vidni tudi na razstavnem prostoru OZS na MOS-u.

Če bi želeli sodelovati na nagradni igri “50 let OZS na 52. MOS”, to sporočite na Urad predsednika na E: urad.predsednika@ozs.si  ali T: 01 5830 510, in sicer do petka,16. 8. 2019.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje. Povezani smo močnejši!

Urad predsednika Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor