OOZ Maribor

Podeljeni znaki odličnosti v gradbeništvu 2020 v okviru Skupnega strokovnega srečanja gradbincev, kleparjev-krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in instalaterjev-energetikov


Člani in strokovna služba OOZ Maribor so 31.1. in 1.2.2020 namenili izobraževanju in se udeležili Skupnega strokovnega srečanja gradbincev, kleparjev-krovcev, slikopleskarjev, fasaderjev in instalaterjev-energetikov v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Prehodno obdobje se IZTEKA s 31.5.2020.

Po uvodnem pozdravu predsednika OZS, Branka Meha je sledila okrogla miza: “Kako skrajšati postopke pridobitve delovnih dovoljenj, preprečevanje izkoriščanja delovnih dovoljenj”, nato predstavitev »Kaj izvajalcem prinašajo spremembe Gradbenega zakona«. V popoldanskem času je sledil program po sekcijah in program za spremljevalke. Drugi dan srečanja je bil namenjen predstavitvi Nepovratnih sredstvih EKO sklada, razpisom  za podjetja in pogled glede nepovratnih sredstev za naprej, Pogodb v gradbeništvu in uporaba posebnih gradbenih uzanc in zaključili z poučno zabavnim predavanjem o pomembnosti zunanjega videza, bontona in javnega nastopanja,…

Člani IO Sekcije instalaterjev-energetikov OOZ Maribor so ta dogodek združili z svojim delom in v času odmora izpeljali redno sejo sekcije.

Na  večerji z družabnim srečanjem bili podeljeni znaki odličnosti v gradbeništvu v letu 2020, Znak odličnosti v gradbeništvu so prejela podjetja iz gradbene dejavnosti, ki izpolnjujejo najvišja merila poslovne odličnosti, dosegajo uravnotežene rezultate poslovanja, delujejo družbeno odgovorno in stremijo k razvoju ter visoki kakovosti izdelkov in storitev.

Med 11 prejemniki znakov odličnosti v letu 2020, je prejel zlati znak odličnosti tudi član OOZ Maribor, Dušan Fidler z obratovalnico Splošno mizarstvo Dušan Fidler s.p..

Iskrene čestitke!ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor