OOZ Maribor
Naj podjetna pozitiva 2022
»Rada pomagam ljudem, ker so mi besede mojih strank “hvala, ker obstajate” neprecenljive.«
Gordana Jezernik
PHI laser Slovenija

Podjetna pozitiva 2022

Naj podjetna pozitiva 2022, ki je prejela največ glasov v izboru, ki je potekal preko spleta med 14. aprilom in 21. majem, se glasi: »Rada pomagam ljudem, ker so mi besede mojih strank “hvala, ker obstajate” neprecenljive.«. Njena avtorica je Gordana Jezernik, PHI laser Slovenija.

Predsednik OOZ Maribor, Marko Gorjak, je na prireditvi poudaril: “Izjave naših podjetnikov in obrtnikov so zrcalo zgodb vsakega podjetnika, ki si prizadeva za uspeh zato, da smo lahko kot družba vsak dan boljši. Želel bi si, da v podjetništvu in v življenju vsakogar prevlada optimizem nad pesimizmom. Verjamem, da je projekt Naj podjetna pozitiva temu cilju v dobro oporo.”

Ostali kandidati

Marvin Ivančič, Restavracija Ribji bistro

»V podjetništvu so slaba in dobra obdobja, ampak podjetniki smo mojstri svojih branž in gremo skozi vsak dan po svojih najboljših močeh. Zapakiramo ga na najboljši možen način, da smo na koncu vsi zadovoljni.«

Kristina Kočet Hudrap, Podjetniško svetovanje Tiko pro d.o.o.
»Podjetje je kot večno kolo sprememb, ki se nenehno vrti in odpira vrata novim idejam ter izboljšavam. Pripravljenost na spremembe nas vodi k inovacijam, napredku in uspehu, zato naj bodo spremembe del naše poslovne kulture in jih sprejmimo kot ključni dejavnik za dolgoročno rast in konkurenčnost na trgu.«
Rajmund Krepfl, Krepfl d.o.o.
»Potrebno je imeti pravo mero, ko gre za delo in si vzeti čas za trenutke, ki pričarajo nasmeh na obraz.«
Violeta Ferk, Pisarniška asistenca

»Kaj je zame poslovni in osebni moto? Dati vsakemu novemu dnevu priložnost, da postane najboljši v mojem življenju. S tem dobi vsak dan neomejene možnosti za izboljšanje in napredek.«

Barbara Visket, Nee Makeup
“Podjetništvo v svetu makeupa je kot pisana paleta barv, ki s svojim čarom in ustvarjalnostjo poudari lepoto vsakega posameznika. In to je razlog , ki me vodi iz dneva v dan.”
Darja Gačnik, Frizerske in druge storitve
“Skrivnost srečnega življenja je, da počnemo, kar nam je všeč.«
Donald Keranvič, Elektro Hanza d.o.o.
” ”Enkrat” ni dan v tednu. V vsakem poslu kakor življenju so luknje, ki jih je potrebno opaziti in zakrpati. Brez odlašanja, brez prelaganja na “jutri”. Kljub nepravemu trenutku sprejeti odločitev in zakrpati, kar je potrebno.«
Boštjan Satler, Skupina Emperata d.o.o.
»Uspešni ljudje čutijo strah, imajo skrbi in dvomijo – vendar ne dovolijo, da jih ta čustva ustavijo.«
Blaž Črnič, Fotografiranje
“Edino kar te lahko ločuje od drugih je trud, ki ga vložiš. Vesel sem, da se to opazi.”
Mira Osvald, Slaščičarna Ilich
“Rada imam ljudi. Veselijo me in moje delo mi omogoča, da sem obkrožena z njimi. Biti podjetnik pomeni, da lahko živiš svoje sanje, da ustvarjaš, da si za svoje delo odgovoren in se ob vsem tem počutiš svobodnega.”
Matjaž Fingušt, FIBKOMERC SOK, d.o.o.
“Počasi se daleč pride, tudi če časa nimaš.”
Aljaž Brodnjak, UNICUS, Aljaž Brodnjak s.p.
“Najboljši način, da napovemo prihodnost je, da jo ustvarimo.”
Dušan Fidler, Mizarstvo Fidler
“Podjetništvo je kot smučanje. Znanje, srčnost, odločnost in veselje. Si sam, vendar je to ekipni šport, v katerem vedno iščeš idealni zavoj.”

Kipec Woodliner: Povezava s tradicijo in naravo Maribora

V drugem letu je Woodliner nadaljeval s svojo serijo krativnih kipcev, ki so preplet dediščine in umetnosti. Tokratni kipec je zasnovan okoli popolnoma oblikovanega kosa trte, in ustvarili smo obliko črke ‘P’. V njem je bila ujeta tudi pikapolonica, simbol sreče in blaginje. Ta kipec ne samo da simbolizira povezavo z naravo, ampak tudi upanje in optimizem, ki ga pikapolonica prinaša v naše življenje. Poleg osrednjega kipca smo govorcem podarili tudi majhne skulpture vejic trte.

Galerija dogodka

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor