OOZ Maribor

Podjetniki ali za vas dobro poskrbijo?

Postati, biti in ostati dandanes na podjetniški poti je trd oreh. Predani delu in poti, ki ste si jo kot podjetnik zastavili ovirajo dandanes številne situacije, vse od teh povezanih z pandemijo covida do tistih birokracijskih. Vendar ni vse vedno le črno- belo, če imate ob sebi poslovne partnerje, ki skrbno poskrbijo za vas. V SVETU BILANC je vaš uspeh naša skrb.

V želji po učinkovitem poslovanju se podjetniki usmerijo v svoje izdelke, storitev ali posel, medtem ko lahko vse svoje računovodske skrbi prepustijo računovodstvu, ki jim nudi učinkovito, ažurno in celovito skrb za njihovo poslovanje. Podjetniki se razbremenijo saj jih mi obveščamo o novostih pomembnih za njihovo dejavnost, svetujemo o možnostih optimizacije stroškov ter poslovanja in skrbimo, da so njihovi podatki ažurni in urejeni.

Izkoristite ugodne pakete računovodskih storitev, ki so na voljo že od 29€ na mesec in se prepričajte o kvaliteti storitev v SVETU BILANC.

Podjetnike, ki so na začetku svoje poslovne poti želimo približati in jim omogočiti enostavno poslovanje z sklopom BREZPLAČNIH ONLINE WEBINARJEV, ki jih pripravljamo. Prvi brezplačni webinar bo mlade in nove podjetnike seznanil z informacijami kako zlagati dokumentacijo za računovodstvo za transparentno, hitro in učinkovito delo med podjetnikom in računovodstvom. Webinar bo potekal 18.6.2021 kot live dogodek na naši Facebook strani Svet Bilanc.

Vaš uspeh je naša skrb.

Vir: SVET BILANC d.o.o.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor