OOZ Maribor

Pomembno obvestilo ponudnikom, ki omogočajo unovčevanje digitalnih bonov ’22


Služba vlade za digitalno preobrazbo je za ponudnike računalniške opreme, pri katerih je mogoče unovčiti digitalni bon ’22,  vzpostavila poseben oziroma nov elektronski naslov ponudniki.digibon@gov.si kamor lahko ponudniki posredujejo svoja vprašanja.

Poleg vprašanj bo na ta naslov mogoče oddati tudi zahtevek za stornacijo digitalnega bona ’22, če je kupec vrnil blago in zahteva vračilo dobroimetja, ponudnik pa stornacije ne more opraviti sam, ker je že pretekel presečni datum za izplačilo sredstev (15. in zadnji dan v mesecu).

Ob zahtevku za izplačilo v elektronsko sporočilo obvezno zapišite naslednje podatke:

  • EMŠO in davčno številko upravičenca, katerega bon želite stornirati
  • EDP številko zadeve
  • Vašo kontaktno telefonsko številko

V prihodnjih dneh bo Služba vlade za digitalno preobrazbo  posebej za vprašanja ponudnikov vzpostavila še telefonsko linijo, ki bo delovala od ponedeljka do sobote, vsak dan od 8. do 20. ure. Takoj kot doslej kličete v klicni center (01/ 555 59 00), od tam pa bo vaš klic preusmerjen na drugo raven agentov za odgovore na vaša vprašanja.

Vir: e-sporočilo Služba vlade za digitalno preobrazbo, OZS

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor