OOZ Maribor

POMEMBNO OBVESTILO: Pošto z oznako “STROGO ZAUPNO”, katere pošiljatelj je Davčni in pravni inštitut – ZAVRNITE
Spoštovani člani OOZ Maribor,

s strani OZS smo bili obveščeni, da na terenu poslovni subjekti dobivajo naslovljene pošiljke z odkupnino 59,97 EUR  s strani Davčnega in pravnega inštituta, Cesta v Mestni log 55, Ljubljana. V AJPESU in na tem naslovu, subjekta niso našli. V kuverti prejmete dopis, ki vam ga pošljejo skupaj s kodo za dostop do vzorcev pogodb, ki jih po njihovem mnenju podjetje potrebuje za urejeno poslovanje (v pomoč objavljamo vzorec dopisa in fotografije kuvert). 

Povezava do vsebine DOPISA (Kliknite na pasico)

Ob preverjanju spletne strani davcniinpravniinstitut.eu, iskalnik vrže na stran http://pogodba.org/.

Če ste v zadnjem času na podjetje dobili pošto z oznako STROGO ZAUPNO in je pošiljatelj Davčni in pravni inštitut.eu, jo ZAVRNITE. Nikakor jim ne nakazujte denarja, čeprav gre za 59,97 evrov. Gre za pošiljke, ki jih niste naročili in v kolikor to izrecno ne želite, odkupnine NE PLAČAJTE.

ZADNJA INFORMACIJA O TEM:

Iz OZS so sporočili, da zadevo preiskuje Policija, kar je bilo napisano tudi v medijih. Pošta Slovenije je vsa plačila zadržala in jih NI prenakazala fiktivnemu subjektu.

Vsi tisti, ki ste pošiljko prevzeli in plačali odkupnino, naredite na Policiji prijavo in bo Policija nato Pošti Slovenije sporočila, komu in kam naj denar vrnejo.

Informacijo je posredovala mag. Nina Scortegagna Kavčnik, Vodja službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve, Vodja svetovalnega in izobraževalnega centra, e-naslov: nina.scortegagna@ozs.si , t: +386 (0)1 58 30 521

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

04-07-2024

Karierno središče Maribor, Gregorčičeva ulica 15, Maribor (v živo)

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor