OOZ Maribor

Poslovno druženje in podelitev jubilejnih nagrad Območne obrtno-podjetniške zbornice MariborSpoštovani članice in člani,

8. septembra 2021 je bilo na vrtu Hiše OZ poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov, na katerem smo našim članom za dolgoletno delo v obrti in podjetništvu podelili jubilejna priznanja Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor.

Če smo se lani še ukvarjali z mislijo, kako dolgo bodo negotove razmere trajale je danes jasno, da bomo v težkih in drugačnih pogojih delovali še dolgo. Nenehne hitre spremembe so postale stalnica, s katero se obrtniki in podjetniki pri svojem delu konstantno srečujejo in sposobnost prilagajanja je nenadoma postala ključna prednost.

V Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor smo v času krize našim članom ažurno zagotavljali potrebno informacijsko podporo, hkrati pa smo skupaj s krovno organizacijo Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije zastopali njihove interese in opozarjali na njihov položaj vse institucije, ki kakorkoli vplivajo na njihovo delovanje. V pogajanjih z vlado smo dosegli številne dogovore, tako da se je v krizi še bolj pokazalo, kako pomembno je delovanje zbornice za obstoj in delovanje obrtnikov in podjetnikov.

S prireditvijo in tradicionalno podelitvijo jubilejnih nagrad smo našim članom omogočili, da so proslavili svoje uspehe, hkrati pa smo jim ponudili priložnost za varno druženje in izmenjavo mnenj, izkušenj.

Kot sem povedal v svojem govoru: »Čas, v katerem smo, je poln izzivov in izjemno intenziven. Zaradi pretrganih dobaviteljskih verig in na drugi strani velikega povpraševanja je še bolj pomembno, da smo hitro odzivni in sodelovalni. Usmerjenost v razvoj, inovacije, odnosi s kupci in dobavitelji so tisto, kar v teh časih ključno vpliva na uspešnost. Zato bodimo pogumni in nepopustljivi, iščimo nove priložnosti, ker so. V Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor pa se bomo trudili, da vse te napore ustrezno podpremo.«

Poleg neposredne pomoči v obliki informacij in servisa Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor jemlje za poslanstvo tudi opogumljanje naših članov in spodbujanje pozitivne naravnanosti. Z današnjo prireditvijo smo se prav tega področja pomembno dotaknili.

S spoštovanjem,

Predsednik OOZ Maribor

Aleš Pulko, univ.dipl.gosp.inž.str.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor