OOZ Maribor

Povabilo GOSTINCEM in ŽIVILCEM k sodelovanju na mednarodnem salonu vin in delikates – 11. Salon VinDel 2018 (Hotel Draš v Mariboru pod Pohorjem, 24.10.2018)


Sekcija gostincev in turizem OOZ Maribor in Zavod SloVino vas vabita k sodelovanju na mednarodnem salonu vin in delikates –11. Salonu VinDel 2018 ter oglaševanju v reviji Vinsko-kulinarični trendi – Slovenian Wine News.

Mednarodni salon vina in delikates bo v SREDO, 24. oktobra 2018  v Hotelu Draš (Pohorska ulica 57, 2000 MARIBOR).Rezultat iskanja slik za salon vindel 2018

Mednarodni salon Vina in Delikates- srečanja, degustacije, VinDel akademija. Gre za enodnevno salonsko prireditev, katere namen je promocija vina in delikates ter širjenje ozaveščenosti o njunem pomenu. Predstavitev in pokušina izdelkov bo ponovno zbrala ljubitelje dobrot, gostince, hotelirje, specializirane trgovce, sommelierje, kuharske chefe, poslovneže, novinarje in druge sladokusce, ki v veliki meri odločajo o nakupu vina in delikates za poslovne in osebne namene.

Lanskoletni, jubilejni deseti zaporedni Salon VinDel je bil rekorden po številu obiskovalcev. Veliko pomembnih poslovnih gostov pričakujejo tudi letos.

Predlagamo, da pohitite s prijavo sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ KRAJNC na e-naslov: marjana.savic-krajnc@osz.si ali pokličite na 041 666 642.

Vsi ki želite oglaševati v publikaciji Vinsko-kulinarični trendi – Slovenian Wine News, ki tradicionalno izide na Salonu VinDel vam koncu te objave prilagamo prijavni formular za oglaševanje.

Veš informacij o samem dogodku: *tukaj

Vabimo Vas, da z vašimi dobrotami soustvarjate dan, ki bo že enajstič zapored mnogim veljal za najokusnejšega v letu.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor