OOZ Maribor

Povabilo k sodelovanju Salon VinDel 2017 – 10 let (25.10.2017)Sekcija gostincev in turizem OOZ Maribor in Zavod SloVino vas vabita k sodelovanju na jubilejnem mednarodnem salonu vin in delikates –10. Salonu VinDel 2017 ter oglaševanju v reviji Vinsko-kulinarični trendi – Slovenian Wine News

Mednarodni salon vina in delikates bo v SREDO, 25. oktobra 2017  v Hotelu Draš (Pohorska ulica 57, 2000 MARIBOR).
Mednarodni salon Vina in Delikates- srečanja, degustacije, VinDel akademija. Gre za enodnevno salonsko prireditev, katere namen je promocija vina in delikates ter širjenje ozaveščenosti o njunem pomenu. Predstavitev in pokušina izdelkov, ki jih ponujajo proizvajalci od blizu in daleč, se odvija v osrednjih prostorih na več kot 200 degustacijskih mizah.

Razstavljavci so na lanskoletnem Salonu VinDel zapolnili vse razpoložljive kapacitete.

Predlagamo, da pohitite s prijavo sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ KRAJNC na e-naslov: marjana.savic-krajnc@osz.si ali pokličite na 041 666 642.

Vsi ki želite oglaševati v publikaciji Vinsko-kulinarični trendi – Slovenian Wine News, ki tradicionalno izide na Salonu VinDel vam koncu te objave prilagamo prijavni formular za oglaševanje. Publikacija ima zagotovljeno distribucijo do najvplivnejših vinsko kulinaričnih oseb pri nas in v soseščini tej je BREZPLAČNA!

VinDel 2017-revija-cenik-oglasevanja

Vabimo Vas, da z vašimi dobrotami soustvarjate dan, ki bo že desetič zapored mnogim veljal za najokusnejšega v letu.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor