OOZ Maribor

Priložnost za BREZPLAČNO oglaševanje članov Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor v reviji Poročevalec, št.1/2021


Spoštovani člani Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor,

glede na to, da je Vlada RS na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih epidemijo nalezljive bolezni COVID-19 podaljšala, vam ponujamo priložnost, da svoje stanovske prijatelje drugih dejavnosti znotraj zbornice seznanite z vašo ponudbo.

Vsi tisti, ki ste se v teh hudih časih znašli in pričeli vaše kulinarične dobrote prodajati zvestim strankam v obliki storitve TO GO ali DOSTAVA imate v sklopu članarine priložnost brezplačnega oglaševanja v reviji POROČEVALEC, št. 1/2021. 

S kratko pasico, torej vašim logotipom  in kontaktnimi podatki bi objavili seznam teh, ki boste izkazali interes po objavi.

V kolikor želite biti objavljeni na seznamu v POROČEVALCU, vas prosimo, da do 31.1.2021 posredujete po e-mailu (kot smo vas že večkrat pozivali preko e-pošte):

  • vaš vektorski logotip s kontaktnimi podatki (naziv, naslov, telefonska številka), torej kje je možno hrano/pijačo naročiti ali prevzeti?

V primeru dodatnih vprašanj vam je na voljo sekretarka sekcije, Marjana SAVIĆ, E: marjana.savic@ozs.si, T: +386 2 33 03 500, M: +386 41 666 642.

Marjan VIDOVIČ,

predsednik

Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor