OOZ Maribor

PRODAJA SE , Delavnica s stanovanjsko hišo v Dogošah

Želeli bi vas obvestiti, da naš dolgoletni član g. Anton Matičič, bivši obrtnik mizar, prodaja delavnico in stanovanjsko hišo v Dogošah.

Gre za prostore za opravljanje poslovne dejavnosti (bivša mizarska delavnica), vključno s kvalitetno grajeno hišo za eno ali dve družini v Dogošah v mirnem okolju.

Hiša stoji na parceli velikosti cca. 1150 m2 in ima cca. 600 uporabne površine.

  1. PRITLIČJE: delavnica v velikosti cca. 170 m2; dva ločena prostora, površine cca. 60 in 80 m2 za opravljanje dejavnosti; dodatni prostori: garderoba s sanitarijami, tušem, kurilnica z novejšo pečjo na olje s tremi cisternami in manjši prostori. Ta prizidek hiše je v celoti pokrit z veliko, sončno teraso.
  1. 1. ETAŽA: bivalni prostori s sanitarijami, kopalnico, spalnico, dvema sobama, jedilnico, kuhinjo, dnevno sobo in izhodom na sončno teraso.
  2. MANSARDA: v celoti opremljeno stanovanje s spalnico, sobo, kopalnico in balkonom.

Tla parket in keramika, kvalitetno mizarsko izdelano pohištvo, streha pokrita s tegolo, okna novejša dvoslojna PVC, fasada Demit s 7 cm izolacije, možen dostop za vsa transportna vozila.

Kontakt:

ANTON MARIČIČ

02/ 46 14 144

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor