OOZ Maribor

Projekt C-TEMAlp: Informativni dan za kupce – interesente za nakup/prodajo podjetij z dne 6. marca 2018 na OOZ Maribor

Uvodni pozdrav in predstavitev ciljev zbornice na področju prenosa lastništva podjetij (Aleš Pulko, predsednik OOZ Maribor)Predstavitev aktivnosti OOZ Maribor na področju transferja podjetij (Leonida Polajnar, direktorica OOZ Maribor)


Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor je 6. marca v Izobraževalni dvorani zbornice v Mariboru organizirala informativni dan, poslovni dogodek B2Credit »Business to Credit«, projekt C-TEMAlp, na katerem so bile predstavljene podporne aktivnosti za nakup/prodajo podjetij v okviru ponudbe v državah članicah projektne skupine (Avstrija, Italija, Nemčija, Švica, Francija, Slovenija). Mariborska obrtna zbornica si prizadeva, da svojim članom pomaga pri prenosu lastništva podjetij. Pomemben del aktivnosti zbornice je tudi sodelovanje s podpornimi institucijami, svetovalci in podjetji, ki se ukvarjajo z različnimi vidiki prenosa lastništva podjetij. Ti so se odzvali povabilu na dogodek in predstavili svoj vidik problematike v zvezi s prenosom lastništva podjetij.

Več informacij o dogodku si lahko preberete v tem članku: ČLANEK: Dogodek B2Credit_6.3.2018_OOZ MB  (kliknite na pasico)Ponudba mednarodne spletne platforme in platform v državah članicah projekta (Vladimir Rudl, Mariborska razvojna agencija)Podporne aktivnosti v avstrijski Štajerski (mag. Karlheinz Uhl, avstrijski podjetniški svetovalec)Predstavitev dobrih praks in pasti pri nakupu podjetja vezano na pridobitev sredstev iz raznih razpisov  (Kristina Kočet Hudrap, direktorica Tiko Pro d.o.o.)


Predstavitev strokovne in finančne podpore banke v  postopku prenosa lastništva podjetij  (Aleš Zorc iz Inštituta za razvoj podjetništva)Predstavitev razpisa P1 plus 2018 – Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere  (Mateja Grobelnik, Slovenski podjetniški sklad)

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor