OOZ Maribor

PSG4 Srečanje projektnih partnerjev v Marseillu, Francija , Projekt C-TEMAlp: PRENOS LASTNIŠTVA PODJETIJ


Konec meseca novembra je v Marseillu, v Franciji, potekalo dvodnevno srečanje projektnih partnerjev v sklopu projekta C-TEMAlp: prenos lastništva podjetij, katerega se je udeležila tudi OOZ Maribor, kot ena od osmih zbornic iz šestih različnih držav.

S projektom želi mariborska zbornica prvenstveno izpopolnitvi svoje storitve na področju prenosa lastništva podjetij. Vse, ki se v naslednjih letih srečujete z vprašanjem prenosa lastništva svojega podjetja ali obrti vabimo k sodelovanju. Skupaj z vsemi zainteresiranimi lastniki bomo definirali oblike pomoči, ki jo potrebujejo ter organizirali pomoč zunanjih in notranjih ekspertov.

Kadar obrtnik, podjetnik nima naslednika v svoji družini ali med zaposlenimi potrebuje podporno okolje pri iskanju kupca. Na OOZ Maribor lahko v tem primeru obrtniku ponudimo vnos profila podjetja na nacionalno spletno platformo za nakup in prodajo oz. mu lahko omogočimo vnos na transnacionalno spletno platformo (projekt C-TEMAlp: www.business-transfer.eu).
Naslednje srečanje projektnih partnerjev organizira Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor. Srečanje je predvideno v aprilu 2018.
Povabilo članom k sodelovanju

OOZ Maribor vabi svoje člane in člane celotnega sistema, ki se bodo v naslednjih letih srečevali z vprašanjem prenosa lastništva podjetja/obrti ali nakupu podjetja v tujini k sodelovanju. Skupaj z vsemi zainteresiranimi lastniki bomo definirali oblike pomoči, ki jo potrebujejo ter organizirali pomoč zunanjih in notranjih ekspertov. Kontaktna oseba pri zbornici je direktorica ga. Leonida Polajnar, e-pošta: leonida.polajnar@ozs.si , tel: 330 3510.ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

2024-02-27

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-03-14

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-02-03

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor