OOZ Maribor

Brezplačno usposabljanje: Računalniško digitalno opismenjevanje (RDO) 


Spoštovani,

V mesecu marcu 2020 bomo pričeli z brezplačnim usposabljanjem Računalniško digitalno opismenjevanje (RDO)  v okviru projekta Pridobivanje temeljnih poklicnih kompetenc 2018-2022.

V usposabljanje se lahko vključijo osebe, ki so:

−      zaposlene ali samozaposlene in brezposelne,

−      starejše od 45 let in

−      imajo manj kot štiriletno oz. dokončano štiriletno srednjo šolo (do V. stopnje izobrazbe).

Naj še enkrat poudarimo, da je usposabljanje brezplačno, saj ga financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Povezava do VABILA  s PROGRAMOM.

Pri izvedbi usposabljanja se prilagajamo vašim potrebam in željam glede vsebine, predavateljev in prostora za izvedbo. Usposabljanje izvedemo tudi samo za zaključeno skupino vaših zaposlenih.

V primeru, da ste zainteresirani za sodelovanje, nas prosim kontaktirajte.

Vsak kandidat se lahko prijavi na usposabljanje tako, da izpolni prijavnico – VPISNI LIST, ki ga dobi na spletni strani zavoda, povezava: http://www.tscmb.si/mic-in-odrasli/mic-usposabljanja/

Prijavnico lahko pošljete po e-pošti na naslov: srecko.vidovic@tscmb.si, oz. metka.kodrin@tscmb.si ali klasični pošti na naslov: Tehniški šolski center Maribor, Zolajeva ulica 12, 2000 Maribor in za dodatne informacije lahko pokličite na tel. št. 040 304 868 ali pišete na elektronski naslov:.

Rok za prijavo je 28. 2. 2020 oz. do zapolnitve mest!

Opomba:
Program RDO obsega zelo široko področje obravnave IKT tehnologije (hardver, softver) in se lahko vsebine programa priredijo na bolj podrobno spoznavanje in uporabo posameznih programov (Word, Excel, PowerPoint, Internet, el. pošta,..).

Vljudno vabljeni,

Srečko Vidovič, vodja MIC TŠC Maribor

Vir:  Metka Kodrin, Organizatorka izobraževanja odraslih