OOZ Maribor

BREZPLAČNO USPOSABLJANJE s področja pekarstva in slaščičarstva


Medpodjetniško izobraževalni center Piramida Maribor v letošnjem letu zaključuje projekt MUNERA3, ki zaposlenim, samostojnim podjetnikom in kmetovalcem omogoča udeležbo v usposabljanjih na področju, ki jih pokriva – pekarstvo in slaščičarstvo, vas vabijo, da se jim pridružite, verjetno na zadnji usposabljanjih v okviru omenjenega projekta. Usposabljanja so brezplačna za osebe, ki izpolnjujejo pogoje.

Slaščičarstvo med tradicijo in inovativnostjo – več informacij najdete na povezavi.

Do zapolnitve prostih meste se lahko prijavite preko elektronskega obrazca –> PRIJAVNICA

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Udeleženci bodo o vseh nadaljnih aktivnosti obveščeni preko elektronske pošte najkasneje do petka, 11.2.2022.

Omenjeno usposabljanje v okviru projekta organiziramo zadnjič, zato je to izvrstna priložnost za vse, ki vas slaščičarstvo zanima, da se pridružite brezplačnemu usposabljanju.

Priprava kruha, pekovskega peciva, testenin in drugih pekovskih izdelkov – več informacij najdete na povezavi.

Do zapolnitve prostih mest se lahko prijavite preko elektronskega obrazca –> PRIJAVNICA

Prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest. Udeleženci bodo o vseh nadaljnjih aktivnosti obveščeni preko elektronske pošte najkasneje do ponedeljka, 7.2.2022.

Tudi to usposabljanje v okviru projekta organiziramo zadnjič, zato je to izvrstna priložnost za vse, ki vas zanima področje pekarstva in testeninarstva, da se pridružite brezplačnemu usposabljanju.

Vljudno vabljeni k prijavi, vsi, ki vas omenjena področja zanimajo.

Več kot veseli bodo skupnega sodelovanja.

Na usposabljanja se naj prijavijo samo osebe, ki izpolnjujejo pogoje (zaposleni, kmetovalec, samostojni podjetnik) in tisti, ki v programe še niso bili vključeni (dvakrat vas v isto usposabljanje ne morejo vključiti).

Za vse dodatne informacije obrnete na elektronski naslov: mic@icp-mb.si ali 02 320 86 40.

Medpodjetniško izobraževalni center Piramida Maribor

Vir: Izobraževalni center Piramida Maribor