OOZ Maribor

Izkoristite POSLOVNO PRILOŽNOST za svoje podjetje v Lenartu v Slovenskih goricah


Spoštovani!

Podjetje FOTO TONE d.o.o. prodaja poslovni prostor/lokal v kleti, na lokaciji Trg Osvoboditve 1, 2230 Lenart.

Klet ima lasten vhod z zadnje strani stavbe.

Minus lokala je:
– nima svojih parkirišč, občina Lenart ima pripravljen projekt v razdalji 50 m za garažno hišo – klet je potrebno urediti

Plus lokala je:
– obstaja gradbeno dovoljenje za celotno stavbo. Delno že urejen prizidek Foto Tone lokal 300 m2, dobljeno uporabno – pomeni, da gradbeno ne zapade. V tem gradbenem dovoljenju je tudi dovoljenje za gostinski lokal v kleti. – Stavba je na trgu Občine Lenart na najbolj vidni lokaciji – Z OBIČINO LENART PRIPRAVLJAMO PROJEKT ZA NEPOVRATNA SREDSTVA, DA BO STAVBA IMELA RAZGLEDNO PLOŠČAD (videlo se bo mesto z okoliškimi kraji po slovenskih goricah, do Pohorja). – NAVDIH STA LENDAVSKI IN ZREŠKI RAZGLEDNI STOLP. OBISK JE NA OBEH LOKACIJAH 4X VEČJI KOT JE BIL MAKSIMALNO PREDVIDEN V PLANU. – EDINI GOSTINSKI LOKAL V STAVBI, možnost, kavarne, puba, picerije, špageterije, nočnega lokala. Izhod iz razgledne ploščadi je možno urediti preko prizidka mimo lokala v kleti. – Inštalacije so pripravljene za obnovo (gretje, elektrika, klimatska naprava). – Priporočena cena 160.000€ za 192 m2. (cena pred dogovorom z občino k pristopu projekta razgledna ploščad) – VIŠJA CENA IMA PREDNOST.

Pri podpisu pogodbe je potrebne iz vaše strani soglasje, za gradbene posege v kleti, pri obnovi stavbe in predkupno pravico pri prodaji.

Povezava na več informacij o objektu: dopisa, umestive stavbe na trg, zadnjega dela obnovljene stavbe, načrtov stavbe in kleti.

Kontakt: Anton Žižek, M: 041/729-319, E: anton.z@foto-tone.si .

Izkoristite POSLOVNO PRILOŽNOST za svoje podjetje v Lenartu v Slovenskih goricah!