OOZ Maribor

Javno povabilo za najem sejemskih hišic in stojnic – čarobni december

Spoštovani!

Mariborska občina bo, kljub številnim omejitvah normalnega življenja in varnostnim ukrepom, ki veljajo v zadnjem obdobju za preprečevanje korona virusa, organizirala prodajo novoletnih daril v mestu.

Prodajne hiške bodo postavljene na območju Glavnega trga in Rotovškega trga.

Darilni sejem v okviru čarobnega decembra bo potekal med 14.00 in 21.00 uro, ko se  bodo na trgu izvajale številne animacije.

Prodajni program bo v veliki meri temeljil na izdelkih   »lokalnih prazničnih dobrot«. Še posebej bomo oglaševali in  vzpodbujali lokalne kmetije, peke, slaščičarje, čebelarje, sirarje in mesarje.

Prav tako bomo prodajni prostor namenili domači in umetnosti obrti, izdelovalcem igrač, nakita, lončarjem,  rokodelcem in vsem, ki s svojim delom ustvarjate in boste lahko zagotovili primeren nabor darilnih izdelkov.

V prilogi vam pošiljam javno povabilo in prijavnico za sodelovanje na novoletnem sejmu »Daribor«. Lokacije in dnevi prodajo so nekoliko spremenjeni od prvotno načrtovanih.

V kolikor ste zainteresirani za prodajo vašega darilnega in kulinaričnega programa v prodajnih hiškah na Glavnem trgu, ali na stojnicah na Rotovškem trgu v navedenih terminih, nam  pošljete priloženo vlogo.

JAVNO POVABILO ČAROBNI DECEMBER 2020

PRIJAVNICA Božični sejem