OOZ Maribor

Lidl Slovenija d.o.o. k.d. – z novim razpisom Lidlove Lojtr’ce domačih 2018/2019 spodbujamo domače male podjetnike (NOV RAZPIS 01.- 30. november 2018)Spoštovani člani OOZ Maribor,

s strani podjetja Lidl Slovenija smo prejeli nov razpis Lidlove Lojtr’ce domačih 2018/2019, kjer spodbujajo domače male podjetnike.

Rezultat iskanja slik za lidlova lojtrcaRezultat iskanja slik za lidl

RAZPIS:

V Lidlu Slovenija verjamemo v tesno sodelovanje z lokalnimi proizvajalci, še posebej pa želimo pomagati tistim podjetnikom, ki so na svojo poslovno pot šele stopili. Letos že tretje leto zapored izvajamo projekt Lidlova Lojtr’ca domačih, s katerim nagovarjamo vse manjše, butične slovenske proizvajalce, ki si želijo svoj posel razširiti in svoje izdelke postaviti na prodajne police Lidla Slovenije.

Gre za razpis, povabilo k sodelovanju, ki poteka od 01. novembra do 30. novembra 2018 in v katerem iščemo najboljše slovenske butične specialitete. Izbrane bomo predstavili ekskluzivno, v vseh svojih trgovinah (54 po celi Sloveniji) v začetku naslednjega leta. Izbrani na razpisu bodo deležni tudi izobraževalnih vsebin, ki jim bodo pomagale izdelek optimizirati tako v njegovi zunanji podobi kot komunikaciji, s katero nagovarjajo potencialne kupce.

Vse podrobnosti projekta, vključno s prijavnico so na voljo na www.lojtrcadomacih.si

Projekt je odlična priložnost za male podjetnike in resnično dober potencial za njihov razvoj, sama vstopna točka prek razpisa pa preprosta in za podjetnike nezahtevna. Dosedanje izkušnje podjetnikov, ki so se povzpeli po Lidlovi Lojtr’ci domaèih v prvih dveh letih, so izredno pozitivne, prav taki pa so tudi odzivi naših kupcev. Njihovo navdušenje nam je v spodbudo, da se izbrani izdelki z Lojtr’ce domaèih vedno znova vračajo na naše police.

Leo Oberžan,Vodja projekta, LIDL SLOVENIJA d.o.o. k.d. T  +38617297622, M +38640697410