OOZ Maribor

Na Mestni občini Maribor iščejo talente in ideje (predloge protokolarnih daril in oblikovanje etikete za županovo vino)

Občina s ponosom oznanja svoj novi projekt, ki bo združil ustvarjalnost lokalnih talentov in simboliko mestne identitete – oblikovanje etikete za županovo vino. Vabimo vse nadarjene oblikovalce, umetnike in kreativne posameznike, da se pridružijo tej edinstveni priložnosti za izražanje svojega talenta in prispevanje k lokalni skupnosti.

Županovo vino je pomembno protokolarno darilo, ki predstavlja simbol lokalne ponudbe in tradicije ter poudarja povezavo med občino in prebivalci.

Z oblikovanjem etikete za to vino se ustvarja priložnost za izražanje lokalne kulture, zgodovine in lepote kraja skozi umetnost. Poleg tega pa je to tudi priložnost za promocijo talentov, ki jim oblikovanje ni tuje ter za krepitev povezav med ustvarjalci in lokalno skupnostjo.

Če menite, da lahko v našem mestu pustite nepozaben pečat skozi svojo ustvarjalnost, vas vabimo k sodelovanju.

Rok je 18.04.2024 do 12.00 ure.

Protokolarna darila dajo pomemben vtis na prejemnika. Zato smo odprli še drug razpis – ta je namenjen podjetjem. Podajte svoje predloge protokolarnih daril, ki bodo predstavljala naš kraj in krepila vezi med občino, obiskovalci in gosti.

S tem povabilom želimo spodbuditi lokalno gospodarstvo in promovirati izdelke ter storitve našega območja. Protokolarna darila so pomemben del naše identitete in predstavljajo priložnost za izražanje naše kulture, obrtništva in tradicije. Zato vabimo vsa podjetja, da predstavijo svoje izdelke in ponudijo inovativne ter kakovostne rešitve, ki bodo navdušile tako prejemnike daril kot tudi širšo javnost.

Rok je 22.04.2024 do 12.00 ure.

Več informacij o  Javnem natečaju etiketa/tulec in  Razpisu protokolarnih daril v vam je na voljo: * TUKAJ