OOZ Maribor

Poziv k oddaji vloge za najem poslovnega prostora na lokaciji – Mala tržnica, Kidričev trg, Maribor


Snaga obrtnike, podjetnike, prodajalce in druge zainteresirane vabi k oddaji vloge za najem poslovnega prostora na Mali tržnici na Dominkuševi ulici, v bližini Kidričevega trga.

Lokal v velikosti 43,96 m² je primeren za obrtno ali storitveno dejavnost, ribarnico, trgovino, popravljalnico tekstila, manjši servis, pekarno,  kavarnico ali druge dejavnosti. Dobrodošli so najemnikiki bodo s svojo dejavnostjo obogatili ponudbo male tržnice in se aktivno vključili v lokalno skupnost. V prostoru je možen dostop do vode in elektrike, na voljo je tudi parkirno mesto na ploščadi pred prostorom.

Mala tržnica se nahaja v Mestni četrti Ivan Cankar, ki je ena osrednjih mariborskih rezidenčnih mestnih četrti. V njeni neposredni bližini delujejo številne izobraževalne institucije, podjetja, društva, organizacije ter infrastruktura javnega potniškega prometa.

Za najem poslovnega prostora izpolnite vlogo, ki je sestavni del tega poziva ter jo izpolnjeno, s priloženimi ustreznimi potrdili do 15. 7. 2020 oddajte na sedež podjetja Snaga d. o. o., Nasipna ulica 64, 2000 Maribor ali skenirano v elektronski obliki na naslov natasa.matijevic@snaga-mb.si. Z vlogo si najemniki zagotovijo možnost sklenitve pogodbe za najem in uporabo poslovnega prostora, pod pogoji, ki jih določa tržni red in v nadaljevanju sklenjena pogodba. Vse pravočasno prispele vloge, bo obravnavala komisija za dodelitev prodajnega prostora, ki vam bo do dne 16. 7. 2020 posredovala odločitev. Pogodbe se bodo sklepale za obdobje enega leta, z možnostjo podaljšanja. Plačilo se bo izvrševalo mesečno, na podlagi sklenjene pogodbe in izdanega računa.

Povezava do Vloge za najem prostora na tržnici .

Za vsa dodatna vprašanja in ogled lokala smo na voljo:

na elektronskem naslovu: natasa.matijevic@snaga-mb.si,

na telefonski številki: 02 620 58 77 ali

na mobilni telefon: 041 257 887; Nataša Matijevič.